Je bent hier Home » Kerstpakketten Zuid-Holland » ZaaKado BV – kerstpakketten Rotterdam

ZaaKado BV – kerstpakketten Rotterdam

Kerstpakketen showroom Zaakado

ZaaKado Rotterdam; Uw totaalleverancier!

“Van brievenbusformaat tot luxe cadeaus op maat”

Originele kerstpakketten, creatieve eindejaarsgeschenken en attente kerstcadeaus voor uw relaties of medewerkers. U kunt uw relaties verrassen met cadeaus die u helemaal op maat heeft samengesteld en medewerkers verrassen met een prachtig geschenk wat bij hen thuis op de mat valt. Wij proberen zo min mogelijk grenzen te stellen aan creativiteit en wij denken graag met u mee.

Eindejaarsgeschenken

Het einde van het jaar is bij uitstek geschikt om een luxeproduct te schenken. Tijdens de feestdagen is een goede fles wijn vaak welkom. Maak dit specialer met een unieke wijnkist, zoals deze Rackpack. Daarnaast is een goede vis ook bijna onmisbaar tijdens deze speciale dagen. Wij kunnen uw feestdagen compleet maken met onze luxe zalmpakketten.

Wijnproeverij Zaakado

Wijnproeverij
Een goede wijn als geschenk is een universeel gewaardeerd gebaar. Het is alleen wel heel belangrijk dat u de juiste wijn kiest. Maak een afspraak bij ons voor een vrijblijvende wijnproeverij en zorg ervoor dat u de wijn kiest die precies bij u past. Een zeer persoonlijk geschenk wat u zelf heeft uitgekozen. Neem contact met ons op via +31 (0)85-4863750 of mail ons op info@zaakado.nl voor meer informatie.

Kerstpakketten samenstellen Zaakado

Kerstpakketten samenstellen
Stel uw eigen kerstpakketten samen. Wilt u net uw eigen touch geven aan uw kerstpakketten. Vindt u het belangrijk dat uw pakketten onderscheidend zijn? Maak hier afspraak en kom langs in de ZaaKado showroom. U kunt uw eigen pakket al vanaf 75 stuks samenstellen. Maak direct een afspraak!

Kerstpakket vanaf 10 stuks
Natuurlijk is het ook mogelijk om kerstpakketten in kleinere oplagen bij ons te bestellen. Bij ons kunt u al terecht voor kerstpakketten vanaf 10 stuks. Deze vindt u vanaf september 2018 weer bij ons op de homepagina -> www.zaakado.nl.

Cadeaus met logo
Een kerstpakket met daarin een cadeau met uw logo? Geen enkel probleem! Wij kunnen al onze artikelen bedrukken met uw logo en personaliseren met tekst.

Showroomafspraak
Wachten tot het kerst is om bij ons langs te komen? Natuurlijk niet! U kunt altijd bij ons in de showroom terecht voor elk soort geschenk. Vertel uw ideeën en wij denken graag met u mee.

Maak een afspraak!

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag


ZaaKado B.V.

Contactpersoon
Dhr. William Schildwacht

Telefoonnummer
+31 (0)85-4863750

Kerstpakketten showroom
Veldkersweg 39, 3053 JR Rotterdam

Email
info@zaakado.nl

Website
 www.zaakado.nl

Mijn locatie
Bereken route