Wonderbox-Hoofdafbeelding
Logo-wonderbox

  Maak nu je afspraak

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Naam: (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Telefoon

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  Extra bericht of verzoek (optioneel)

  Wonderbox

  Ben je op zoek naar het perfecte kerstcadeau? Geef deze kerst dan één van de bijzondere cadeaus van Wonderbox NL. Van een unieke belevenissen voor hem of haar tot aan speciale cadeaukaarten met een groot aanbod.

  LAAT DROMEN UITKOMEN

  Dagelijks creëren wij unieke momenten met onze prachtige beleveniscadeaus.

  Van heerlijke overnachtingen en culinaire ervaringen tot ontspannen wellnessmomenten en diverse sportieve of culturele uitjes in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en meer. Met keuze uit meer dan 12.500 unieke belevenissen is er voor ieder wat wils. De beleveniscadeaus van Wonderbox NL zijn 3 jaar en 3 maanden geldig. Tijd genoeg om te genieten van een onvergetelijke belevenis!

  UNIEKE CADEAUKAARTEN

  Naast onvergetelijke belevenissen bieden wij ook verschillende unieke cadeaukaarten waarmee je iemand kunt verrassen.

  Voor interieurliefhebbers hebben we het leukste wooncadeau van Nederland: Huis & Tuin Cadeau. Deze cadeaukaart is te besteden bij meer dan 1000 woonwinkels en ruim 150 tuincentra in heel Nederland. Ideaal voor iemand die gaat verbouwen of simpelweg zijn/haar huis wil voorzien van een nieuwe look.

  Zoek je iets voor een echte klusser? Dan is Klus Cadeau het cadeau wat je zoekt. Deze cadeaukaart is te besteden bij honderden bouwmarkten en doe-het-zelf winkels in heel Nederland. Klus Cadeau is ideaal voor iedereen die van klussen houdt en zélfs voor iemand met twee linkerhanden.

  DE Cadeaukaart is de leukste cadeaukaart van Nederland! Deze unieke cadeaukaart is direct te besteden bij meer dan 5000 (online) winkels. Shoppen, klussen, dineren, wellness, dagjes uit, weekendjes weg en nog véél meer. Met DE Cadeaukaart is niets te gek!

  Maak kerst magisch met de cadeaus van Wonderbox NL!

  PAKKETVOORBEELDEN

  Wonderbox

  Contactpersoon
  Mevrouw Nieky Franchimont

  Telefoonnummer
  (0)23 5160345

  Kerstpakketten showroom
  Lichtfabriekplein 4, 
  2031 TE Haarlem