Je bent hier Home » Kerstpakketten Noord-Holland » Wonderbox NL kerstcadeaus

Wonderbox NL kerstcadeaus

GiftforYou_Header

Geef een leuke cadeaubon of een originele cadeaubelevenis met de cadeaus van Wonderbox NL.

Ben je op zoek naar het perfecte kerstcadeau om jouw medewerkers te bedanken voor hun inzet? Geef deze kerst dan één van de bijzondere cadeaus van Wonderbox NL.
Wonderbox NL B.V. (voorheen GiftFor2 B.V.) is sinds 2014 een toonaangevende aanbieder van onder andere het beleveniscadeau GiftForYou en verschillende cadeaukaarten, waaronder Bloemen Cadeau, Klus Cadeau en Huis & Tuin Cadeau.

Wonderbox is actief in zeven landen in Europa, waaronder Frankrijk, Spanje, Italië, België, Zwitserland, Portugal en Nederland. Met de cadeaus van Wonderbox worden momenten van geluk, verrassende ervaringen en onvergetelijke herinneringen gecreëerd.

GiftForYou beleveniscadeaus

Een origineel en persoonlijk kerstcadeau geven? Verras jouw medewerkers deze kerst dan met een belevenis van GiftForYou. GiftForYou heeft een groot assortiment unieke belevenissen voor hem of haar. Van een heerlijk etentje tot aan hotelovernachtingen en van een dagje sauna tot sportieve en culturele uitjes. Kortom: keuze genoeg! Met een beleveniscadeau van GiftForYou geef je altijd een persoonlijk en origineel cadeau perfect voor iedereen. Al vanaf €10,- heb je onvergetelijke belevenis.

Naast de cadeauboxen met een vaste invulling heeft GiftForYou ook cadeauboxen met een vrije waarde. Zo kan de ontvanger zelf een keuze maken uit het ruime assortiment bijzondere belevenissen van GiftForYou!

Een herinnering is het mooiste cadeau!

Cadeaukaarten

GiftforYou Bloemen Cadeau

Laat de ontvanger zijn/haar eigen cadeau kiezen met één van onze unieke cadeaukaarten.
Verras iemand met het fleurigste cadeau en geef een Bloemen Cadeau cadeaubon. Deze cadeaukaart is te besteden bij honderden bloemisten in heel Nederland. Voor iedereen die van bloemen houdt is Bloemen Cadeau het perfecte cadeau!

GiftforYou Klus CadeauOp zoek naar een cadeau voor de echte klusser? Geef dan een Klus Cadeau cadeaubon. Deze cadeaukaart is te besteden bij honderden bouwmarkten en doe-het-zelf winkels in heel Nederland. Klus Cadeau is ideaal voor iedereen die van klussen houdt en zélfs voor iemand met twee linkerhanden.

GiftforYou Huis & Tuin Cadeau

Het perfecte kerstcadeau geven? Geef dan het leukste wooncadeau van Nederland! De Huis & Tuin Cadeau cadeaubon is te besteden bij meer dan 1000 woonwinkels en ruim 150 tuincentra in heel Nederland. Ideaal voor iemand die gaat verbouwen of simpelweg zijn/haar huis wil voorzien van een nieuwe look.

Personaliseer jouw kerstcadeau!

Om het cadeau nóg persoonlijker te maken kun je een persoonlijke boodschap bijvoegen. Op deze manier geef je een nog leuker cadeau aan jouw medewerkers. Er zijn verschillende personalisatiemogelijkheden:

  • Gepersonaliseerde inlegkaart:
    Kies voor een gepersonaliseerde inlegkaart voorzien van een persoonlijke boodschap met jouw eigen tekst en logo. Het ontwerp van de inlegkaart kan opgemaakt worden in de huisstijl van uw bedrijf of door Wonderbox NL worden opgemaakt.
  • Gepersonaliseerde sleeve:
    Maak jouw kerstcadeau helemaal af met een sleeve naar eigen ontwerp met eigen logo. Je kunt de opmaak zelf verzorgen of door Wonderbox NL laten opmaken.

Het is ook mogelijk om bovenstaande opties te combineren!

Kijk voor meer informatie op giftforyou.nl of neem contact met ons op.

GiftforYou Banner

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

GiftForYou

Contactpersoon
 Nieky Franchimont

Telefoonnummer
+31 (0)6 14877047

Kerstpakketten showroom
Lichtfabriekplein 4 (ingang zijde Turbinestraat), 2031 TE Haarlem

Email
 nieky.franchimont@wonderbox.com

Website
www.giftforyou.nl

Mijn locatie
Bereken route