Je bent hier Home » Kerstpakketten Noord-Holland » WINECHILL Wijn & Geschenkpakketten

WINECHILL Wijn & Geschenkpakketten

winechill Wijn Kerstpakketten
Wijn Kerstpakketten van WineChill

Dé design wijnkoeler WINECHILL is het perfecte cadeau voor welke gelegenheid dan ook en waar de ontvanger jaren lang plezier van zal hebben!

Wijn kerstpakketten kunnen niet zonder ene opvallende wijnkoeler. Deze wijnkoeler is niet alleen stijlvol maar het levert de gebruiker gemak, laat de wijn beter smaken en is een fantastisch (relatie)geschenk om te geven of om te krijgen!

Bedrukking

De WINECHILL kan worden gepersonaliseerd met uw logo of boodschap, om zo uw bedrijf op subtiele wijze te promoten of het relatiegeschenk een persoonlijke touch te geven. Het bedrukken van een wijnaccessoire met uw logo is een zeer geschikt hulpmiddel om een service, evenement of uw bedrijf te promoten.

– Logo op de design wijnstopper (>24 stuks)
– Gravure op de RVS-koelstick
– Gepersonaliseerde verpakking/sleeve

In samenspraak kunnen wij ook de wijn voor u arrangeren, wij onderhouden goede contacten met een aantal wijninkopers waardoor het ook mogelijk is om een totale ‘wijn-sfeerbeleving’ cadeau te geven door naast de WINECHILL een fles wijn toe te voegen aan uw geschenkpakket. Afhankelijk van het aantal en het gewenste product ontvangt u een aantrekkelijke staffelkorting.

Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

WINECHILL Wijn & Geschenkpakketten

Contactpersoon
Mevr. A. Hovestad

Telefoonnummer
+31 (0)6-24882109

Kerstpakketten showroom
Zonnehof, Landsmeer

Email
sales@wine-chill.com

Website
www.wine-chill.com

Mijn locatie
Bereken route