Wijn luchtdicht bewaren zonder smaakverlies? Dat kan met de Air Cork wine preserver!

Nieuws & Cases

Op een doordeweekse dag houden veel mensen het liever bij 1 glaasje maar wat doe je met de overgebleven wijn? De kurk weer terug in de fles stoppen is geen optie want dan zit er zuurstof in de fles en dat doet de wijn oxideren. Binnen 2 dagen een fles wijn leegdrinken is uiteraard een optie maar er is ook een goed alternatief waarmee het restant in de fles dagenlang bewaard blijft zonder smaakverlies. Om een fles wijn zonder smaak of aroma verlies te bewaren moet deze luchtdicht worden afgesloten en dat kan met een simpel ballonnetje.

Hoe zoiets simpels als een Air Cork ballonnetje zoveel profijt kan geven vertellen we graag. Plaats de Air Cork in de fles en laat deze zakken tot het niveau van de wijn daarna blaas met het pompje de ballon op. De ballon zal de zuurstof uit de fles verwijderen waardoor deze luchtdicht wordt afgesloten.  En wanneer u weer wilt genieten van een glas wijn laat u met een druk op het ventiel het ballonnetje weer langzaam aan leeg lopen. Het ballonnetje spoelt u af onder de stromende hete waterkraan, daarna drogen met een theedoek en opbergen in het bijgevoegde bewaarzakje zodat deze altijd klaar is voor het volgende gebruik.

Zo kan er dus met een gerust hart genoten worden van 1 wijntje en de rest voor later bewaren want de wijn zal nog net zo lekker smaken!

Deze geniale wijnaccessoires zijn bij uitstek een mooi relatiegeschenk en kunnen ook gepersonaliseerd worden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.