Welke type kerstman schuilt er in jou

By manager | Kerstpakketten Blog

sep 20

welke type kerstman schuilt er in jou

Zoveel mensen, zoveel wensen…. Veel bedrijven zijn er alweer druk mee zijn. Het selecteren van het juiste kerstgeschenk, afstemming van het budget, inkoop, verzending. Wat wordt het dit jaar? Een functioneel cadeau? Liever iets duurzaams? Cadeaubonnen? Het enorme aantal aanbieders maakt het er ook al niet gemakkelijker op.

Fortune Factory zet de “Geef-verantwoordelijke” met kerstgeschenkenwijzer.nl  in de goede richting.. ,, Je kunt de kerstgeschenkenwijzer beschouwen als een soort van stem- of salariswijzer.  Met vragen en dilemma’s krijg je een beter inzicht in je persoonlijke geef-motieven. We hebben door de ogen van de Kerstman naar onze klant gekeken als het ware. Terug redenerend kom je als bedrijf uit bij suggesties voor het kerstgeschenk dat het beste bij jou aansluit.”

De kerstgeschenkenwijzer is afgelopen zomer ontwikkeld en zal de komende jaren verder worden verfijnd. Gulden: ,,Natuurlijk is het een test met een knipoog, maar je kunt wel degelijk je voordeel doen met de uitkomsten. De test ontwikkelt zich zelf. Naarmate er meer deelnemers zijn worden de uitkomsten scherper. Alle deelnemers ontvangen bovendien  leuke tips, aanbiedingen en voordeeltjes die zijn samengesteld op je alter-ego als Kerstman, dus waarom zou je het laten?”

Voor informatie: Erik Jan Gulden – erik@geluk.com

www.kerstgeschenkenwijzer.nl

 www.kerstgeschenken.nl