1inkerstpakketten.nl

Kerstpakketten Flevoland

1inkerstpakketten.nl
webo promotion

  Maak nu je afspraak

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  OH DEER!

  Je kunt maar beter goed voorbereid zijn. Zeker op de winter. Het seizoen van binnen leven, het thuis gezellig maken, lange avonden met wijn en spijs, vrieskou dus extra goed ingepakt naar buiten, de feestmaand december en op reis naar de zon of een willekeurig skioord.

  Deze winter begint alvast goed met ons grootse assortiment in kerstpakketten, wellness geschenken en cadeaubonnen van het Kadopakhuys. Of het nu gaat om een warme deken voor de gezellige avonden thuis op de bank, die handige tas voor onderweg, slimme gadgets als een iglo bouwer of een ijskrabber, uw relaties zitten er deze winter weer comfortabel bij.

  Met de kerst verrast u uw relaties met lekkers, iets ludieks of gewoon het vertrouwde recept. Samen kiezen we het product dat past bij uw bedrijf en/of uw marketing actie. Voorzien van uw logo door de beste bedrukkingsmogelijkheden, maakt u het verschil en laat u verrassende indruk achter.

  Op Koning Winter!

  Webo Promotion
  Webo Promotion is al meer dan 40 jaar toonaangevend in de wereld van relatiegeschenken en premiums. Uw boodschap onder de aandacht brengen én een verrassende indruk achterlaten. Dat is ons uitgangspunt bij Webo Promotion als het gaat om kerstpakketten. Welk budget u ook heeft en welke smaak of imago u ook wilt uitstralen, wij verzorgen voor u bijpassende kerstgeschenken. Het uitgebreide assortiment met prachtige kerstpakketten biedt u een ruime keuze. U kunt ze online (zelfs per stuk!) bestellen in onze webshop.

  Zelf uw kerstpakket samenstellen kan ook. Heeft u een origineel idee voor het perfecte kerstcadeau? Wij helpen u graag aan een perfecte uitvoering.

  U bent van harte welkom in onze showroom aan de Marconiweg in Zeewolde. Uiteraard hebben we wat lekkers bij de koffie!

  PAKKETVOORBEELDEN

  Swipe for more

  Webo Promotion


  Contactpersoon
  Dhr. M. Stalenhoef

  Telefoonnummer
  +31 (0)36-7670330

  Kerstpakketten showroom
  Marconiweg 25,
  3899 BR Zeewolde

  Website
  www.1inkerstpakketten.nl