KerstpakkettenXL

Kerstpakketten Friesland

  Maak nu je afspraak

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Naam: (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Telefoon

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  Extra bericht of verzoek (optioneel)

  KerstpakkettenXL

  Er zijn vele bedrijven die kerstgeschenken vermarkten, maar Kerstpakketten XL heeft er een specialisme van gemaakt. Kerstpakketten XL is de beste en meest complete webwinkel in Nederland en België op het gebied van kerstpakketten, kerstgeschenken, keuze kerstgeschenken en eindejaarsgeschenken.


  Vos en Setz B.V. presenteert haar volledige collectie Kerstpakketten en Kerstgeschenken in de webwinkel Kerstpakketten XL. Vos en Setz B.V. is een landelijk sterk en toonaangevend bedrijf in de kerstpakketten industrie. Vanuit de hele wereld importeert Vos en Setz B.V. prachtige geschenken voorkerstpakketten.

  KerstpakkettenXL-showroom-1
  KerstpakkettenXL-showroom-2

  Er wordt creatief invulling gegeven aan de nieuwste trends en ontwikkelingen. Het gehele jaar worden er beurzen en fabrikanten bezocht in binnen- en buitenland. De leukste en nieuwste thema’s worden uitgedacht om uiteindelijk tot een uniek en attractief assortiment kerstpakketten en kerstgeschenken te komen.


  Er zijn meer dan 100 medewerkers betrokken bij het gehele proces rondom de levering van kerstpakketten. Er werken 24 professionals op kantoor (inkoop, klantenservice, DTP, administratie, marketing, etc.) en meer dan 50 productiemedewerkers in de logistiek om alle kerstpakketten in te pakken. Er worden tussen de 2.500 en 5.000 pakketten per dag ingepakt. In totaal worden er honderdduizenden kerstpakketten door heel Nederland en België door Vos en Setz B.V. geleverd. De gehele organisatie wordt in eigen beheer gevoerd en ook de transportplanningen van kerstpakketten wordt in eigen beheer gedaan. Hierdoor kunnen wij naadloos invulling geven aan alle wensen van onze klanten en opdrachtgevers.

  KerstpakkettenXL-showroom-3

  Nu met onze exclusieve Thuiswerk Bezorgservice kunnen wij uw volledige bestelling, of gedeeltelijk, op de thuisadressen laten bezorgen van uw medewerkers/relaties. Wij verpakken de kerstpakketten hiervoor extra stevig om transportschade te voorkomen en voorzien elke doos van een sticker met‘Handle with care’. Deze Thuiswerk Bezorgservice bieden wij aan voor slechts €7,95 per adres en hiermee ontzorgen wij u volledig in de verzending van de kerstpakketten.


  U kunt op de afrekenpagina de keuze maken om hier gebruik van te maken en wij verwerken dit dan direct. Na het plaatsen van de bestelling neemt onze klantenservice binnen 24 uur met u contact op om dit samen met u in te regelen. Dat is het gemak van ontzorgen bij kerstpakkettenXL.


  Kortom: Vos en Setz Kerstpakketten B.V. is totaalleverancier in ALLES op het gebied van kerstpakketten, kerstgeschenken en eigen keuze kerstpakketten in al zijn variaties.

  PAKKETVOORBEELDEN

  Swipe for more

  KerstpakkettenXL


  Contactpersoon
  Dhr. D. van Zanten

  Telefoonnummer
  0512 – 570 077

  Kerstpakketten showroom
  Edisonlaan 2
  9207 HD,  Drachten


  Website