Fitbox: trendsetter in vitale kerstpakketten

By manager | Kerstpakketten Blog

aug 30

De Fitbox is ontwikkeld samen met de Hartstichting met als doel om het traditionele kerstpakket gezonder en frisser te maken. Fitbox wil mensen in beweging brengen met vitale kerstpakketten.

Letterlijk en figuurlijk. Vitale mensen zitten vaak lekkerder in hun vel, zijn productiever en hebben een positieve uitwerking op hun omgeving. Wij bieden sinds 2005 motiverende belevenissen en geschenken en zijn trendsetter op dit gebied.

Originele vitale kerstpakketten

Het aanbod van Fitbox is veelzijdig. Van de sportieve Fitbox Energy tot aan de smakelijke Fitbox Taste + Food. En van de ontspannende Fitbox Balance tot aan de hippe salade- en smoothiepakketten. Voor jong en oud, voor man en vrouw. Kortom, verrassende geschenken voor iedereen.

Bekijk het complete aanbod van Fitbox

Kerstpakket op maat

Fitbox heeft ruim tien jaar ervaring met het ontwikkelen van inspirerende en gezonde kerstpakketten, maar ook losse geschenken. Bovendien maken wij voor onze klanten pakketten in een samenstelling op maat en inclusief logovoering. Zo zorgen we ervoor dat je met de Fitbox altijd een uniek geschenk in handen hebt.

Fitchoice Online keuzeconcept

De unieke uitstraling en de positieve boodschap van de Fitbox geschenken gecombineerd met keuzevrijheid en uiteenlopende mogelijkheden komen samen in de Fitbox. Een online geschenk, maar dan met een écht persoonlijke uitstraling. Laat je op de beurs RelatieZ ( 15 september , Jaarbeurs Utrecht) rondleiden in het online verzilverplatform (stand 933) of maak een vrijblijvende afspraak met een van de Fitbox adviseurs.