Je bent hier Home » Kerstpakketten Noord-Brabant » VepaGifts Kerstpakketten

VepaGifts Kerstpakketten

 

Kerstpakketten bestellen: bedank uw medewerkers

Als werkgever wilt u natuurlijk een geschikt kerstpakket uitkiezen voor uw medewerkers. Een kerstpakket is een bedankje voor de goede inzet en tegelijkertijd ook een hart onder de riem. Doormiddel van een kerstpakket wenst u uw medewerkers de beste wensen toe tijdens de feestdagen.

In de Nederlandse bedrijfscultuur is een kerstpakket niet meer weg te denken. Toch kan het bedenken van een passend cadeau lastig zijn. In uw organisatie werken veel verschillende mensen en toch moet iedereen het gekozen kerstpakket waarderen.

VepaGifts uit Den Bosch helpt u daar graag bij. Al Sinds 1978 zijn wij een trouwe leverancier van de origineelste kerstpakketten voor een groot aantal organisaties in Nederland. Wij hebben voor iedere budget een mooi geschenk.

Kerspakketten voor mannen

De liefde van de man gaat door de maag zeggen ze weleens. Mannen houden dus wel van iets lekkers. Denk bijvoorbeeld aan een Smokey BBQ-pakket of een pakket voor een tapasparty. Een lekker koud biertje of een glaasje wijn zijn ook altijd lekker.

Wellicht wilt u gaan voor iets bijzonders, bijvoorbeeld een mini bierproeverij om het lekkerste biertje te vinden! Bekijk hier alle kerstpakketten voor mannen.

Kerstpakketten voor vrouwen

Voor vrouwen hebben wij bijzondere giftsets die gericht zijn op het bevorderen van de innerlijke harmonie. Deze pakketten vinden hun oorsprong in het oude India van 5000 jaar geleden. We hebben het hier natuurlijk over de pakketten van Rituals. Het Treets for her pakket is hier een mooi voorbeeld van.

We hebben natuurlijk nog veel meer kerstpakketten speciaal voor vrouwen. Bij ons is vrijwel alles mogelijk. Ontdek hier onze kerstpakketten voor vrouwen.

Kerstpakketten bestellen op maat?

Wilt u liever zelf een uniek pakket samenstellen? Hiervoor hebben wij een speciale showroom ingericht. Onze specialisten zullen er alles aan doen om u te helpen bij een unieke verassing voor uw medewerkers. Voel u vrij om contact op te nemen voor vrijblijvend advies en tips of stuur ons een e-mail met uw wensen.

Onze maatwerk kerstpakketten worden ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarmee draagt u bij aan duurzaam ondernemen in de sociale context.

Contactpersoon
Dhr. R.J. van Enschot

Telefoonnummer
 +31 (0)73-7601100

Postadres
 Postbus 3270, 5203 DG ‘s-Hertogenbosch

Kerstpakketten showroom
Rietveldenweg 47a, 5222 AP ’s-Hertogenbosch

Email
info@vepagifts.nl

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Mijn locatie
Bereken route