Van Keulen Geschenken

Kerstpakketten Noord-Brabant

KG van Keulen Geschenkpakketten showroom
kg van keulen logo

  Maak nu je afspraak

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Naam: (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Telefoon

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  Extra bericht of verzoek (optioneel)

  KG van Keulen Geschenkpakketten

  Van Keulen Geschenken is al jaren hét vertrouwde adres voor geschenken in de zakelijke markt in de breedste zin van het woord. In de indrukwekkende showroom van ruim 400 m² vindt u talloze voorbeelden van geschenken. Van groot tot klein, voor ieders budget.

  Door de zeer uitgebreide collectie bij Van Keulen Geschenken zijn er vele mogelijkheden om uw relaties of medewerkers een leuk, nieuw of origineel relatiegeschenk of kerstpakket te geven. Vele bedrijven weten Van Keulen Geschenken al jaren te vinden. De voornaamste redenen zijn de persoonlijke aanpak, een goede prijs-kwaliteit verhouding en de uitstekende service.

  Bezoek de showroom en laat u verrassen

  U bent van harte welkom in onze showroom in Veldhoven nabij Eindhoven. Maar liefst 8500 artikelen staan hier tentoongesteld: food en non-food. Kiest u voor een standaardpakket? Of stelt u liever uw eigen kerstpakket samen? Hoe uw keuze ook uitpakt: we staan u met raad en daad terzijde om uw kerstpakket of relatiegeschenk tot een succes te maken. Door de centrale ligging nabij de A2 is de showroom gemakkelijk te bereiken. Na een rondleiding en de behoeftepeiling maken we graag een op maat gesneden voorstel voor u.


  Bel (040) 255 42 25 of mail om een afspraak te maken.

  Van Keulen Geschenken


  Contactpersoon
  Dhr. Mark van Keulen 

  Telefoonnummer
  040 2554225 

  Kerstpakketten showroom
  De Run 4227, ​
  5503 LM Veldhoven