Van brievenbusformaat tot luxe cadeaus op maat

By manager | Kerstpakketten Blog

jul 31

Zaakado Najaarsevent

Originele kerstpakketten, creatieve eindejaarsgeschenken en attente kerstcadeaus voor uw relaties of medewerkers. U kunt uw relaties verrassen met cadeaus die u helemaal op maat heeft samengesteld en medewerkers verrassen met een prachtig geschenk wat bij hen thuis op de mat valt. Wij proberen zo min mogelijk grenzen te stellen aan creativiteit en wij denken graag met u mee.

Kom naar ons najaarsevent

Twee keer per jaar organiseren wij een evenement wat is gericht op inspiratie. U kunt vrijblijvend met ons sparren en diverse ideeën opdoen om de kerst van uw relaties en/of medewerkers zo bijzonder mogelijk te maken.

Wanneer & waar?
Laat u inspireren op dinsdag 18 september 2018. Het event is op de Veldkersweg 18a in Rotterdam.

Meld u via deze knop aan

 

Wijnkist oplader Zaakado

Eindejaarsgeschenken

Het einde van het jaar is bij uitstek geschikt om een luxeproduct te schenken. Tijdens de feestdagen is een goede fles wijn vaak welkom. Maak dit specialer met een unieke wijnkist, zoals deze Rackpack. Daarnaast is een goede vis ook bijna onmisbaar tijdens deze speciale dagen. Wij kunnen uw feestdagen compleet maken met onze luxe zalmpakketten.

Wijnproeverij Zaakado

Wijnproeverij
Een goede wijn als geschenk is een universeel gewaardeerd gebaar. Het is alleen wel heel belangrijk dat u de juiste wijn kiest. Maak een afspraak bij ons voor een vrijblijvende wijnproeverij en zorg ervoor dat u de wijn kiest die precies bij u past. Een zeer persoonlijk geschenk wat u zelf heeft uitgekozen. Neem contact met ons op via +31 (0)85-4863750 of mail ons op info@zaakado.nl voor meer informatie.

Kerstpakketten samenstellen Zaakado

Kerstpakketten samenstellen
Stel uw eigen kerstpakketten samen. Wilt u net uw eigen touch geven aan uw kerstpakketten. Vindt u het belangrijk dat uw pakketten onderscheidend zijn? Maak hier afspraak en kom langs in de ZaaKado showroom. U kunt uw eigen pakket al vanaf 75 stuks samenstellen. Maak direct een afspraak!

Kerstpakket vanaf 10 stuks
Natuurlijk is het ook mogelijk om kerstpakketten in kleinere oplagen bij ons te bestellen. Bij ons kunt u al terecht voor kerstpakketten vanaf 10 stuks. Deze vindt u vanaf september 2018 weer bij ons op de homepagina -> www.zaakado.nl.

Cadeaus met logo
Een kerstpakket met daarin een cadeau met uw logo? Geen enkel probleem! Wij kunnen al onze artikelen bedrukken met uw logo en personaliseren met tekst.

Kerstpakketen showroom Zaakado

Showroomafspraak
Wachten tot het kerst is om bij ons langs te komen? Natuurlijk niet! U kunt altijd bij ons in de showroom terecht voor elk soort geschenk. Vertel uw ideeën en wij denken graag met u mee.

Maak een afspraak!