Trend 2015: Het streekproducten kerstpakket

By manager | Kerstpakketten Blog

jul 21
streekproducten kerstpakket 2015
Heeft uw bedrijf een band met uw regio? Dan is het wellicht een idee om dit jaar uw kerstpakket samen te stellen met streekproducten. Een streekproducten kerstpakket onderstreept nog eens die band en kan bovendien een extra mogelijkheid zijn om uw bedrijf of merk te onderscheiden richting medewerkers en/of klanten. Maak gebruik van het netwerk en de kennis van kerstpakketten leveranciers uit uw regio. Door streekproducten en lokale specialiteiten in uw kerstpakket op te nemen, stimuleert u niet alleen de lokale economie maar bevestigt u uw betrokkenheid bij de regio.

MVO Nederland (www.mvonederland.nl) publiceert om de twee jaar een trendrapport, met trends in duurzaamheid die de economie en samenleving ingrijpend beïnvloeden. Begin 2015 verscheen het laatste trendrapport waarin o.a. wordt geconcludeerd dat duurzame marketing volwassen wordt: “… Hoewel consumenten steeds meer uitgeven aan duurzame producten is het voor velen geen aankoopargument. Marketeers reageren daarop door te focussen op het verhaal achter het product of dienst. Koplopers hanteren daarbij strategieën als storytelling en spelen in op bijvoorbeeld lokale betrokkenheid, community-gevoel, kleinschaligheid, gezondheid, authenticiteit of ambachtelijkheid. ”

Maak een afspraak met uw lokale kerstpakketten leverancier

Een kerstpakket is een marketingtool dat op meerdere manieren kan worden ingezet. Als extra beloning voor de geleverde prestaties van uw medewerkers bijvoorbeeld, waardoor de loyaliteit vergroot zal worden. Maar ook als bedankje richting uw zakenrelaties, met als doel uw relatie te bestendigen of uit te bouwen. Uit onderzoek blijkt: hoe persoonlijker uw pakket, hoe effectiever. Reden te meer om u goed te laten adviseren door een kerstpakkettenleverancier met verstand van zaken.

In de buurt

Wel zo handig als deze leverancier bij u in de buurt aanwezig is. Of u nu een kerstpakketten leverancier in de buurt van Amsterdam of Maastricht zoekt? Er zijn ruim 300 leveranciers in heel Nederland dus er is altijd wel een kerstpakketten showroom in de buurt. Kijk op de landkaart voor het overzicht aanbevolen leveranciers.
Meer over ons te weten komen? Klik hier.