tintelingen

  Maak nu je afspraak

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  Wat is een Tinteling?

  Een Tinteling is een origineel keuzekado. Wilt u uw medewerkers of relaties graag iets geven waar ze echt iets aan hebben? Laat ze dan zelf een kerstcadeau of relatiegeschenk uitkiezen. Met een Tinteling kan de ontvanger zelf een cadeau kiezen uit een ruim assortiment geschenken, belevenissen, goede doelen en/of giftcards. Tintelingen is sinds 2003 marktleider in eigen keuze kerstpakketten. Wij zijn erin gespecialiseerd uw medewerkers te verrassen met optimale cadeauconcepten, waarbij uzelf compleet ontzorgd wordt in het kiezen van assortiment, het logistieke proces tot uw eigen webshop!

  • Uw eigen manier van geven, op maat gemaakt
  • Een gepersonaliseerde webshop voor uw medewerkers
  • Uitstekende service: u bestelt, wij verzorgen de rest
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Meer dan 1000 geschenken in ons assortiment
  • Gratis retourservice voor de ontvangers/medewerkers

  Kies de Tinteling die bij u past

  Tintelingen+

  Met Tintelingen+ geef je meer dan een cadeau! U medewerkers maken een keuze uit een uitgebreid assortiment dat naast leuke geschenken, belevenissen en goede doelen ook bestaat uit cadeaukaarten. Zo vinden uw medewerkers altijd wel een leuk cadeau!

  U geeft Tintelingen+ op uw eigen manier, kies één van de verschillende verpakkingen helemaal op maat gemaakt. En wilt u meer doen voor uw medewerkers dan kunt u ook een leuke extraatje toevoegen!

  Tintelingen Select

  Met Tintelingen Select kunnen uw medewerkers op basis van een puntensaldo zelf een selectie maken uit een uitgebreid assortiment. Ze kunnen voor één cadeau kiezen, maar ook de punten verdelen over diverse cadeaus. Zo hebben ze ruim 1000+ keuzes uit geschenken, belevenissen, goede doelen en cadeaukaarten!

  Voor u als werkgever zijn er daarnaast keuzes in de manier van geven en een eventueel extraatje dat u aan de Tinteling wilt toevoegen.

  Tintelingen Giftcards

  De Tinteling is er in vele variaties zoals u heeft gezien! Mocht dit niet toereikend zijn, hebben we voor u Tintelingen Giftcards, een enorm aanbod van ruim 20 Tintelingen cadeaukaarten, samengesteld. De cadeaukaarten zijn te besteden bij de beste (online) warenhuizen en/of attractieparken van Nederland, zodat u ruim keuze heeft uit de beste artikelen. Zelfs een dagje uit of weekendje weg is mogelijk!

  Ook bij Tintelingen Giftcards kiest u uw eigen manier van geven en kunt u een extraatje toevoegen!

  Tintelingen BV

  Contactpersoon
  Dhr. W. van Caulil

  Telefoonnummer
  +31 (0)73-6904051

  Kerstpakketten showroom
  Oranje Naussaulaan 27,
  5211 AT 's-Hertogenbosch