THNX Kerstpakketten en Eindejaarsgeschenken

Kerstpakketten Blog

Kerst is de tijd van gezelligheid, samenzijn, lekker eten en… cadeaus! Maar wat gaat u uw personeel of collega’s dit jaar weer geven? Om u te helpen hebben wij twee nieuwe kerstpakketten samengesteld. De pakketten zijn helemaal in het thema van de feestdagen met heerlijke chocolade en kaarsjes. U kunt deze zelf personaliseren en door ons laten versturen per post. In deze blog vertellen we u alles over het THNX concept en onze nieuwste kerstpakketten.

THNX Concept

Gepersonaliseerde cadeaus die per post razendsnel bij de ontvanger worden afgeleverd; daarvoor bent u bij THNX aan het juiste adres. Vanaf 1 stuk kunt u al een gepersonaliseerd brievenbuspakketje bij ons samenstellen. Al onze pakketten zijn verkrijgbaar met verschillende producten, zodat er altijd iets bij zit wat u aanspreekt. Kies of maak vervolgens uw eigen ontwerp en schrijf een persoonlijke boodschap. Op deze manier zal u de ontvanger echt een verrassing bezorgen!

Kerstpakketten en Eindejaarsgeschenken

Met de feestdagen in het zicht hebben wij een aantal nieuwe kerstpakketten voor u samengesteld, waaronder het Bonfire pakket. Dit pakket bevat alle ingrediënten voor een knus avondje. Zo zit er een vuurstarterkitje in waarmee zelf een vuurtje kan worden gemaakt. Daarnaast bevat het pakket een chocolademelkstokje met marshmallows om de lekkerste warme chocolademelk mee te maken.

Voor ons tweede kerstpakket, Christmas Night, hebben we ook een vuurtje en wat lekkers, maar dan nét in een wat andere vorm. In dit cadeau zit namelijk een kaars met een subtiele vanillegeur, die de hele ruimte heerlijk zal laten ruiken. Voor het ultieme kerstgevoel zitten er ook kleine Merci chocolaatjes bij, die de ontvanger kan uitdelen of lekker zelf opeten.

Naast de genoemde cadeaus bieden we nog veel meer kerstcadeaus en eindejaarsgeschenken. Ga naar onze overzichtspagina om deze te bekijken. Wilt u de cadeaus liever fysiek geven? Laat ze dan bezorgen bij uw bedrijf en verras uw personeel op een persoonlijke manier. Merry Christmas!