Supermarktketen Plus gaat kerstpakketten verkopen

By manager | Kerstpakketten Blog

sep 12
plus kerstpakketten verkoop online

PLUS breidt online uit met kerstpakkettenservice

Ondernemers in de klein zakelijke markt kunnen hun kerstpakketten komende periode online op plus.nl bestellen. Hiermee speelt PLUS in op de groeiende behoefte van deze klanten om snel, gemakkelijk en voordelig hun zakelijke boodschappen in te kopen.

De vraag naar kerstpakketten trekt weer aan waarbij online vooral gezocht wordt naar voordelige pakketten. Met een startprijs van 9,95 euro voor een kwalitatief goed pakket voorziet PLUS in deze stijgende vraag. PLUS is op de klein zakelijke markt al actief met online bestellen en bezorgen; zorginstellingen, kinderdagverblijven, maar ook kantoren bestellen hun boodschappen op plus.nl. Ook particulieren kunnen bij PLUS terecht voor een kerstpakket, want er kan al vanaf één kerstpakket worden besteld.

Persoonlijk assortiment samenstellen

PLUS heeft in samenwerking met hun partner ruim tachtig verschillende pakketten in het assortiment. Tamara Smith-Zonneveld, online/e-commerce manager: ‘Wij hebben Ă©cht ruime keuze, voor iedere smaak en budget is er iets te vinden. Ons assortiment kenmerkt zich door goede kwaliteit en goed gevulde pakketten waar je echt blij van wordt. Dit alles uiteraard tegen een scherpe prijs. Voor klanten die liever de ontvanger zelf laten kiezen is er ook een keuze-concept.‘

E-commerce trends

PLUS investeert fors in e-commerce en ontwikkelt continu door om de particuliere en zakelijke klanten winkelgemak te bieden. Klanten kunnen bijvoorbeeld hun eerder gekochte producten makkelijk terugzien en opnieuw ‘aanklikken’. Op basis van klantonderzoeken, maar ook het klantengedrag off- en online, worden veel nieuwe gebruiksmogelijkheden geïntroduceerd, zoals de PLUS App. Ook met de toevoeging van kerstpakketten aan het assortiment laat PLUS zien een vooraanstaande positie als omnichannel retailer in te nemen.

“Ons online platform heeft een stevige basis. We zien hiermee de online verkopen ook dit jaar flink stijgen”

Samenwerking PLUS Kerstpakketten

De Plus kerstpakketten service wordt verzorgd door de professionele kerstpakketten-partner e-ditional van PLUS met landelijke dekking. Met meer dan 45 jaar ervaring in kerstpakketten wordt een onderscheidend, breed en sterk aanbod voor de klein zakelijke markt aangeboden. De partner van PLUS verzorgt het gehele proces van samenstellen, inpakken, opslag tot en met het afleveren en after sales van het kerstpakket.

plus kerstpakketten 2016

Screenshot van de website: “U bestelt gemakkelijk online en wij bezorgen de pakketten waar en wanneer het u uitkomt. Verras uw medewerkers dit jaar met een kerstpakket van PLUS.”

Meer informatie is te vinden via www.plus.nl/kerstpakketten