Op zoek naar een spiritueel kerstpakket, en jezelf…

By manager | Kerstpakketten Blog

nov 13
spiritueel kerstpakket

Op zoek naar een spiritueel kerstpakket, en jezelf…

Spirituele kerstpakketten zijn niet makkelijk te vinden. Vreemd want er is veel belangstelling voor spiritualiteit. Als u spirituele waarden belangrijk vind is het daarom logisch dat u dit ook in uw kerstpakket en relatiegeschenken wilt laten zien. Vaak komt men met deze zoektocht dan toch terecht bij een wereldwinkel. Daar kunt u een spiritueel kerstpakket samenstellen uit artikelen met een spirituele inslag zoals Boeddha beeldjes, klankschalen en cimbalen voor meditatie, kaarsen en etherische olie. Het nieuwe boek ‘Spirituele Kerst – Handreiking voor bezinning en bezieling rondom Kerstmis en Oud en Nieuw’ zou goed passen in een spiritueel kerstpakket.

Kerst: Tijd voor spiritualiteit

Laat jezelf en anderen inspireren door het nieuwe boek ‘Spirituele Kerst – Handreiking voor bezinning en bezieling rondom Kerstmis en Oud en Nieuw‘. De kerstperiode is ideaal om je te richten op dat waar het in het leven werkelijk om gaat. Deze donkere tijd van het jaar is bij uitstek geschikt voor heling, inspiratie en vernieuwing. Ga je daar tijd voor vrijmaken? Ga je in de kerstperiode bewust zoveel mogelijk afstand nemen van je dagelijkse beslommeringen om werkelijk geïnspireerd te raken?

spirituele kerstpakketten

Spirituele Kerst
handreiking voor bezinning en bezieling rondom Kerstmis en oud en nieuw.

Het boek ‘Spirituele Kerst’ van André de Boer en Tanja Rozema verscheen in november 2015 bij Uitgeverij Rozekruis Pers (Haarlem) . Het bevat alle teksten van het gelijknamige online-programma dat in 2014 voor het eerst is gehouden door Pentagram boekwinkel in Haarlem. Deelnemers aan het programma wordt aangeraden om in de periode 22 december t/m 6 januari ‘s ‘s avonds een verhaal uit het Aquarius Evangelie te lezen en ‘s ochtends een beschouwing die daarop is geïnspireerd. De dagelijkse teksten die men in deze periode leest gaan over ‘De innerlijke mens in jezelf herkennen’, ‘Je weg bereiden’, ‘De verborgen schatten in je hart’ en ‘Je talenten ontplooien’.

Meer informatie: www.rozekruispers.com