Je bent hier Home » Kerstpakketten Noord-Holland » Silvia Bruin reclame-advies

Silvia Bruin reclame-advies

silvia bruin reclame-advies

Contactpersoon
Mevr. Silvia Bruin

Telefoonnummer
 +31 (0)226-422505

Kerstpakketten showroom
Bregweid 32, Warmenhuizen

Email
info@silviabruin.nl

Website
www.silviabruin.nl

Twitter
twitter.com/silviabruin

Linkedin
www.linkedin.com/silviabruin

Facebook
 facebook.com/Silvia.Bruin.reclame.advies

Silvia Bruin reclame-advies sinds 1996

Al sinds 1996 is Silvia Bruin reclame-advies een begrip op het gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten. Zoekt u een passend themapakket? Gericht op uw doelgroep? Wij helpen u graag om het juiste kerstpakket samen te stellen. Dit kan met bestaande artikelen zijn of met relatiegeschenken in uw eigen ontwerp. Wij bezoeken regelmatig vakbeurzen om u het nieuwste van het nieuwste te kunnen aanbieden.

Elk jaar: een ruim aanbod kerstpakketten

Wij streven ernaar om juist met bruikbare artikelen de kerstpakketten samen te stellen, ook op het gebied van etenswaren. Onze kerstpakketten kunnen verpakt worden in inpakfolie, zodat het echt een cadeau is. Ook hebben we dozen met verschillende prints. De kerstpakketten mogen zelf samengesteld worden, zodat u echt een persoonlijk kerstpakket krijgt. Bestel op onze webshop of maak een afspraak om naar de showroom in Warmenhuizen te komen en laat u verbazen.

Kerstpakketten showroom in Warmenhuizen

Onze kerstpakketten showroom is helemaal verbouwd. En niet alleen dat, omdat we al 20 jaar kerstpakketten verkopen hebben we nu voor een hele nieuwe opzet gekozen , dus ook in het assortiment. Wil jij een kerstpakket dat voldoet aan de volgende punten: zelf samenstellen, bezorging door heel Nederland, verpakt in doos of kerstfolie, eventueel in combinatie met een cadeaukaart ,levering volgens afspraak, kom dan kijken in onze vernieuwde showroom en wij kunnen u referenties geven van onze tevreden klanten op onze website

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Mijn locatie
Bereken route