Je bent hier Home » Kerstpakketten Overijssel » Schuttelaar » Kerstpakketten Zwolle

Schuttelaar » Kerstpakketten Zwolle

kerstpakketten zwolle
Schuttelaar » kerstpakketten Zwolle

Kerstpakketten Zwolle: Bij Schuttelaar in Zwolle keuze genoeg!

Op zoek naar kerstpakketten in de buurt van Zwolle? U kunt kiezen uit een door Schuttelaar samengesteld kerstpakket, maar u kunt ook zelf een kerstpakket samenstellen. Een gepersonaliseerde “eigen” website voor uw personeel of een gezellige kerstfair, behoren bij Schuttelaar ook tot de mogelijkheden!

Ook voor themapakketten als duurzaam, fairtrade of ecologisch-biologisch, kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom. Kiest u voor snel en gemakkelijk, maak dan online een keuze uit één van onze Kerstgeschenken of uit de relatiegeschenken op www.schuttelaarkerstgeschenken.nl

200m2 showroom!
foto kerstpakketten showroom zwolle
Kerstpakketten showroom : Curieweg 1, Zwolle

Ons assortiment is ook te bekijken in onze sfeervolle kerstpakketten showroom aan de curieweg 1 in Zwolle. Wij helpen u graag bij het vinden van een passend kerstgeschenk voor uw zakenrelaties of kerstpakketten voor uw medewerkers. Maak vandaag een afspraak in onze showroom op de Curieweg 1 in Zwolle.

Bij ons kunt u kiezen voor een kant en klaar kerstpakket of relatiepakket of een volledig naar úw wensen samengesteld kerstgeschenk. Ook voor thema’s als duurzaam, fairtrade of ecologisch-biologisch kunt u uitstekend bij ons terecht.

Schuttelaar: een Zwols familie bedrijf sinds 1875

Wij hebben in onze winkel het gehele jaar door geschenken te koop en voor de zakelijke relaties hebben wij een ruim 200m grote showroom waar wij op afspraak u graag ontvangen voor het maken van een geschenken voorstel voor bijvoorbeeld kerstgeschenken.

Schuttelaar is gespecialiseerd in bijzondere wijnen, geschenken en delicatessen. Ons bedrijf bestaat al sinds 1875 en heeft een historie van ruim 135 jaar waarbij het bedrijf nog steeds 100% een familiebedrijf is.

 

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Schuttelaar » kerstpakketten Zwolle

Contactpersoon
Mevr. A. Mulder

Telefoonnummer
+31 (0)38-4215196

Kerstpakketten showroom
Curieweg 1, 8013 RA Zwolle

Email
kerstgeschenken@schuttelaarbv.nl

Website
www.schuttelaarkerstgeschenken.nl

Mijn locatie
Bereken route