Rivièra Maison gaat exclusieve samenwerking met Pimm aan in de kerstpakketten markt

By manager | Kerstpakketten Blog

sep 09
De cadeau- en kerstpakketten van RIVIÈRA MAISON zijn vanaf september te vinden in de webshop van PIMM SOLUTIONS, marktleider op het gebied van slimme one-stop-shops voor cadeaubonnen, bloemen, taart en overige attenties voor zakelijk gebruik. Sinds ruim een jaar bedient Rivièra Maison ook de zakelijke markt met kerstpakketten en relatiegeschenken. Pimm is de enige speler die, buiten de eigen kanalen van het interieurmerk, deze kerstpakketten aanbiedt.

Voor Pimm was het een logische keuze om dit aanbod van Rivièra Maison in de webshop voor zakelijke attenties op te nemen. “Wij bieden onze klanten kwaliteitsproducten, zoals bijvoorbeeld ook de bloemen van Frederique’s Choice. In het geval van de Rivièra Maison kerstpakketten, kunnen wij deze exclusief aan bedrijven leveren, omdat het verder alleen bij Rivièra Maison wordt verkocht. Het is geen product waarmee de markt massaal overspoeld wordt en daarmee breiden we ons unieke aanbod weer uit,” aldus Leonie Schipperus, mede-oprichter van Pimm Solutions.

Rivièra Maison en pimm solutions

Pimm Solutions

Er zijn meerdere soorten kerstpakketten die Rivièra Maison verkoopt, gevuld met bijzondere, feestelijke items en hoogwaardige foodproducten. De cadeaus en cadeaubonnen zijn vanaf september ook verkrijgbaar in de webshop van Pimm Solutions, de kerstpakketten vanaf nu te bestellen voor levering in december. Bij een grotere bestelling zijn de kerstpakketten op maat samen te stellen in de showroom van Rivièra Maison in Amsterdam.
Evaline Weijel, manager kerstpakketten bij Rivièra Maison: “Er was veel vraag vanuit de zakelijke markt naar producten van Rivièra Maison en zo ontstond een jaar geleden het idee om deze afdeling van Rivièra Maison op te zetten met een aanbod van cadeau- en kerstpakketten. Een jaar na dato draait de afdeling boven verwachting. “

Rivièra Maison en pimm solutions uit rotterdam