Je bent hier Home » Kerstpakketten Noord-Holland » Q2BE kerstpakketten

Q2BE kerstpakketten

q2be

Q2BE kerstpakketten

Wat u van ons kunt verwachten?

Originele collectie

Persoonlijke benadering

Flexibiliteit

Jarenlange ervaring

Maximale service

Eigen inpakcentrale

In 2009 start Monique van der Kolk, na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in de branche, haar eigen bedrijf Q2Be. Met de volle overtuiging dat er behoefte bestond aan maatwerk in kerstpakketten & eindejaarsgeschenken. Het aanbod van toeleveranciers was groot, echter de keuze om een pakket geheel naar eigen wens samen te stellen erg klein. Deze stap bleek een goede beslissing te zijn. In de afgelopen jaren ziet Q2Be een steeds groter wordende enthousiaste klantenkring.

 

Wat is er mooier dan een kerstpakket of geschenk wat écht in de smaak valt. Volledig is afgestemd op uw wensen!?

Specialist in Maatwerk

Aandacht maakt mooi. Extra aandacht maakt alles nog veel mooier. Daar schuilt nou juist de kracht van Q2Be. Bedrijfslogo? Speciaal thema? Jubileum? Of andere specifieke bedrijfseigen kenmerken? Monique van der Kolk vertaalt deze zaken en maakt pakketten en geschenken met een –persoonlijke- twist. Volledig afgestemd op uw wensen. Hoe mooi is dat!?

Download nu onze brochure

Presentatie op uw bedrijf

U hoeft hier niet eens de deur voor uit… wij komen graag bij u langs en presenteren met liefde enkele voorstellen bij u op het bedrijf. Liever via de digitale weg? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Beide opties betekenen een tijdsbesparing voor u!

Kerstpakketten Showroom

In onze kerstpakketten showroom kunt u zelf het kerstpakket of eindejaarsgeschenk samen stellen wat geheel aansluit bij de organisatie van uw bedrijf. Er is een ruime keuze aan originele en kwalitatief hoogwaardige producten. Trendy & nostalgisch, traditioneel & innovatief, retro & chic? We kunnen werkelijk alle kanten op! Samen bedenken we een passend en origineel concept. Waar u blij van wordt & wat uw medewerkers echt zullen waarderen.

Kerstpakketten inpakken

Het inpakken van de pakketten houden wij in eigen beheer. Wij werken al jaren met een enthousiast vast team. Hierdoor zijn wij zeer flexibel en is het bijvoorbeeld mogelijk een eigen boodschap toe te voegen aan uw pakket.

Denk hierbij aan:

  • toevoegen eigen product
  • toevoegen kerstkaart
  • toevoegen cadeaubon

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Contactpersoon
Monique Van Der Kolk

Telefoonnummer
 +31 (0)6-20433066

Kerstpakketten showroom
Zaadmarkt 39 E, 1681 PD Zwaagdijk

Email
info@q2be.nl

Website
www.q2be.nl

Mijn locatie
Bereken route