Promotie.nl » Kerstpakketten Arnhem en Nijmegen

Kerstpakketten Gelderland

promotie kerstpakketten arnhem nijmegen

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Promotie.nl levert verschillende eindejaarsgeschenken, wijnpakketten en kerstpakketten aan bedrijven in de regio Arnhem / Nijmegen

Een team met veel ervaring! Doordat wij werken in met klein team, is er altijd een grote betrokkenheid. Wij proberen buiten de kaders te denken, waardoor vaak verrassende en vernieuwende ideeën ontstaan. Wij beseffen dat u zich als bedrijf wilt onderscheiden, maar wel met ludieke acties, en een goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Mouna Azzouz

René de Jong

Marlous Markerink

“ Heb in de showroom het kerstpakket voor ons bedrijf uitgezocht. Ben prima en persoonlijk geholpen en door de grote keuze in artikelen was het geen enkel probleem om heel leuk pakket samen te stellen. De prijs viel reuze mee! Ik kom graag nog eens terug. ”
Ria /Nijmegen

Kerstpakketten Arnhem en Nijmegen

Wij ontvangen u graag, op afspraak, in onze kerstpakketten showroom te Arnhem. Zo kunnen we met veel aandacht een persoonlijk kerstpakket voor uw personeel samenstellen. Al vanaf 36 pakketten kunt u uw eigen kerstpakket maken. Voor kleinere aantallen bestaat een collectie van meer dan 70 standaardpakketten waaruit u kunt kiezen.

300 m2 kerstpakketten inspiratie

Onze kerstshowroom beslaat ongeveer 300m2 en met deze oppervlakte zijn we erg blij. Er zijn namelijk talloze mogelijkheden om uw eigen kerst-/ eindejaarspakket samen te stellen. In onze kerstshowroom is een keur aan thema-artikelen en speciale verpakkingen uitgestald. U vindt een ruim assortiment in thema’s, zoals: koken, reizen, verzorging, zakelijk, wijn, bad, gezond, interieur, tuin en keuken. Uiteraard alles in diverse verpakkingen, kleuren en prijsklassen. Bij Promotie.nl slaagt u dus altijd.

Online keuze systeem

Wilt u een geschenk kiezen via internet? Met ons eigen online keuze systeem MIJN ATTENTIE.nl zijn er tal van mogelijkheden om uw medewerkers in het zonnetje te zetten. U kunt uw eigen pakketten samenstellen welke wij op uw eigen ontwikkelde website plaatsen. Mijn Attentie.nl betekent uw eigen website, uw eigen assortiment en levering voor kerst!

PAKKETVOORBEELDEN

Swipe for more

Promotie.nl

Contactpersoon
Dhr. René de Jong

Telefoonnummer
+31 (0)26-3333522

Kerstpakketten showroom
De Overmaat 30,
6831 AH Arnhem