pluimen_nl

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Iedereen houdt van de mooie momenten in het leven

Groot of klein. De Pluim is een persoonlijk cadeau om iemand te laten genieten van z’n vrije tijd. Zodat blijvende herinneringen ontstaan. Dit zorgt voor een perfecte ‘work-life balance’ en stellen je in staat om weer met voldoende energie aan de slag te gaan. Geef je een Pluim, dan zeg je ‘geniet van jouw moment zoals jij dat wilt’!

Vrije tijd is voor iedereen anders

Van thuis aanrommelen tot eropuit met de kinds: iedereen geniet op z’n eigen manier van vrije tijd. Daarom is de Pluim geheid een succes, want met een assortiment van duizenden activiteiten en leuke producten voor thuis of onderweg, zit er altijd een blijvende herinnering tussen.

Een heel persoonlijk cadeau

De Pluim valt op door zijn formaat: een A4-kaart. Echt een cadeau om mee te verrassen! De Pluim kan volledig gepersonaliseerd worden met feestelijke foto, logo en mooie boodschap.

Liever een maatwerk Pluim die past bij jouw huisstijl of wensen? Ook dat is mogelijk. We maken graag een uitgewerkt voorstel van een uniek design of met een extraatje zoals krijtjes, een fles champagne of een reepje chocolade.

Pakketvoorbeelden van de Pluim

Pluimen USP

Pluimen.nl

Contactpersoon
Chantal Dammers

Telefoonnummer
+31 (0)10-751 64 01

Hoofdkantoor
Van Nelleweg 1404, 3044
BC Rotterdam