Maak nu je afspraak

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Naam: (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Telefoon

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  Extra bericht of verzoek (optioneel)

  Hét cadeau boordevol beleving voor vrije tijd

  Waar de één geniet van een rustig dagje voor zichzelf, gaat de ander eropuit met de kinderen. Met de Pluim kiest men zelf wat hij of zij wil doen. Zo kan iedereen optimaal genieten van vrije tijd. We helpen je graag je waardering uit te spreken. Een mooie persoonlijke kaart of een gepersonaliseerde e-mail, waaruit jouw dankbaarheid blijkt. Waarderen met een Pluim. Juist nu!

  Een blijk van waardering

  De Pluim is niet zomaar een presentje, het is een blijk van waardering. Een cadeau om iemand te bedanken voor de eindeloze inzet. De Pluim valt op door zijn formaat: een A4- kaart. Echt een cadeau om mee te verrassen! De Pluim kan volledig gepersonaliseerd worden met feestelijke foto, logo en mooie boodschap.

  Maak kennis met onze service

  Wat je ook voor ogen hebt, wij worden enthousiast van een op maat gesneden cadeau. We ontwerpen de Pluim met jouw logo en huisstijl óf we ontwikkelen een heel afwijkend design zodat het cadeau volledig aansluit bij jouw organisatie. Met een extraatje zoals een reepje chocolade, een fl es champagne of een stok kaarten? Het hele traject, van het begin tot het eind, wordt door ons geregeld. We leggen je graag onze mogelijkheden uit.

  De Pluim zit vol inspiratie voor vrije tijd

  Pakketvoorbeelden van de Pluim

  Pluimen.nl

  Contactpersoon
  Jordi Kroon

  Telefoonnummer
  +31 (0)6 - 21 94 28 95

  Hoofdkantoor
  Van Nelleweg 1404, 3044
  BC Rotterdam