Originele en persoonlijke geschenken

Kerstpakketten Blog

Ken je dat gevoel? Dat ene nichtje is weer jarig. Vijftien wordt ze. Je hebt werkelijk geen idee wat je haar cadeau moet geven. Na dagenlang peinzen en nagelbijten, besluit je toch maar voor een cadeaubon te gaan. Zo eentje van die winkel waar alle tienermeiden naartoe gaan. Prima cadeau, toch? “Dankje! Nu kan ik lekker shoppen!”, kirt ze terwijl ze jouw bon bij vijf soortgenoten legt. Je kunt de lichte knoop in je maag moeilijk onderdrukken. “Lekker creatief… “

Geen zorgen! Je bent niet de enige die dat gevoel kent. En als het al niet makkelijk is een cadeau voor je nichtje te bedenken, wat leg je dan onder de kerstboom bij je collega’s en zakelijke relaties?

Kerst- en eindejaarsgeschenken zijn er in alle soorten en maten. Van traditionele kerstpakketten tot geschenken volledig op maat. Dat maakt de zoektocht naar dat éne perfecte cadeau niet makkelijker. Na zo’n 30 jaar ervaring kent Compacon de wereld van promotionele artikelen en relatiegeschenken als geen ander. We zijn ons bewust dat de keuze é-norm is. Daarom draaien wij de vraag graag om. Wat als een geschenk perfect bij de gever past, in plaats van de afzender? De personen die volgens jou een cadeautje verdienen, hebben niet voor niets met jouw bedrijf te maken. Ze waarderen de samenwerking, voelen zich verbonden met je merk of danken hun eigen succes mede aan jouw product of service. Een geschenk wat symbool staat voor jou valt dan ook goed in de smaak.

Recent onderzoek toont aan dat medewerkers dit jaar meer tevreden zijn met hun werkgever dan de jaren hiervoor. Een mooi gegeven! Zeker als het gaat om het uitdagende 2021 waarin de pandemie nog altijd een hoofdrol speelt. Minder contact met naasten en collega’s, economische hindernissen. Ook thuiswerken is niet voor iedereen een voordeel. Hoe je jouw collega’s of klanten ook met een brede glimlach aan het kerstdiner laat aanschuiven? Persoonlijke aandacht, duidelijke communicatie en een extra blijk van waardering lijken de sleutel tot succes. Een origineel eindejaarsgeschenk passend bij jouw visie laat niet alleen zien wie jij bent, maar ook dat je moeite hebt gestoken in de ontwikkeling ervan. Met een origineel kerstpakket of eindejaarsgeschenk maak je jouw zakelijke relaties of collega’s dus écht tevreden.

Maar goed, nu duidelijk is dat het geschenk bij jouw merk moet passen, betekent dat nog niet dat je weet wát je gaat geven. Laat een bedrijf als Compacon zich daar net in specialiseren! Wordt het een kerstpakket vol duurzame producten, een keuzeconcept waarbij de ontvanger zelf een cadeau uitkiest of laat je een product ontwikkelen dat jouw merk symboliseert? We hebben de kennis, creativiteit en ervaring het ideale geschenk te vinden. Maak het jezelf gemakkelijk, maak je zakelijke relaties en collega’s blij en maak er vooral een feest van. En kleine tip: bel direct! Kerst staat namelijk al om de hoek. We kijken er naar uit je te ontmoeten! Voor meer info en contactgegevens slee je nu naar www.compacon.com.