Nog even en het wonderlijke jaar 2020 staat voor de deur.

By manager | Kerstpakketten Blog

sep 17

Samen met vrienden en familie aftellen naar een nieuw bijzonder jaar: 2020. Feestelijke hapjes op tafel en iedereen schittert in “great gatsby” stijl. Beleef een spetterende “new year’s eve” met heerlijke hapjes en drankjes. Klokslag middernacht met elkaar proosten en genieten van het indrukwekkende vuurwerk. Kranen Kerstpakketten biedt u een geschenkpakket voor een onvergetelijke avond vol glamour!

Dit jaartal is vertaald naar een schitterende themalijn met food en non-food artikelen waarmee het 12-uurs moment van de jaarwisseling extra feestelijk gevierd kan worden. De verpakkingen zijn bijzonder stijlvol waarmee u geheel naar eigen wens een exclusief pakket samen kunt stellen. Het pakket bevat feestelijke hapjes voor op tafel om zo het nieuwe jaar goed te kunnen vieren. Denk hierbij aan o.a. toast met crème de brie, pretzel sticks in 4 verschillende smaken, kaas & bieslooksoesjes en een borrelworst. Uiteraard is er ook een oliebollenmix waarmee smakelijke oliebollen voor in de oven of in de frituur gemaakt kunnen worden.

Wat er in elk kerstpakket wat natuurlijk niet mag ontbreken is een alcoholische versnapering in de vorm van een fles wijn of een paar biertjes. Omdat dit thema volledig is gericht op de jaarwisseling in het nieuwe jaar zit er in tegenstelling tot de meeste kerstpakketten geen fles wijn in maar een elegante fles bubbels. Voor de niet-alcohol drinkers is er ook een alcoholvrije variant zodat ook zij kunnen genieten van een smakelijk glaasje.

Deze lijn bevat ook een aantal non-food items geheel in de 2020-stijl. Met de paper photo props voorjong en oud kunnen te gekke foto’s gemaakt worden om deze bijzondere avond niet te vergeten. Voor een knallend feest zijn de partypoppers uitermate geschikt. Ook de folieballonnen in de vormvan een gigantische champagnefles of in de cijfers ‘2020’ zijn een leuke toevoeging die het pakket mooi aanvullen.

Bezoek één van onze showrooms in Doetinchem, Almelo of Utrecht om deze bijzondere themalijn te bekijken. Wij zorgen voor inspiratie en advies om samen met u hét kerstgeschenkpakket samen te stellen dat past bij uw wensen en budget. Reken maar op enthousiaste reacties van uw collega’s/medewerkers!

Heeft u vragen of ideeën, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0314 755 077 of mail naar info@kranenkerstpakketten.nl.