Nieuw: Riviera Maison Gift Card

By manager | Kerstpakketten Blog

apr 01

Nieuw: Riviera Maison Gift Card. Riviera Maison heeft nu naast Rivièra Maison kerstpakketten ook een eigen Gift Card.

Riviera Maison Gift Card nieuw in 2016Rivièra Maison: The Perfect Gift Card! Naast de introductie van de kerstpakketten twee jaar geleden, heeft Rivièra Maison nu ook een eigen Gift Card. Het ideale cadeau voor verjaardagen, jubilea of voor andere speciale gelegenheden. Tevens bestaat de mogelijkheid

Riviera Maison Gift Card

The Perfect Gift Card in te zetten in een keuzeconcept of voor diverse loyaliteitsprogramma’s, maar u kunt ook denken aan The Perfect Gift Card van Rivièra Maison als kerstpakket of om aan een kerstgeschenk toe te voegen. The Perfect Gift Card is in te leveren in één van de Rivièra Maison Stores en in de webstore.

rm kerstpakketten 2016 campagneRiviera Maison kerstpakketten

Rivièra Maison heeft ruime keuze in cadeauboxen die te vullen zijn met stijlvolle Rivièra Maison producten aangevuld met leuke food-items. Ook een prachtige Rivièra Maison storage jar gevuld met paaseieren of tijdens Sinterklaas met pepernoten, is een prachtige attentie voor uw personeel of uw relaties. Bent u op zoek naar een cadeau voor spaar- of loyaliteitsprogramma’s, ook dan biedt Rivièra Maison tal van mogelijkheden, van klein tot groot, volledig afgestemd op uw keuze.

Voor vragen of informatie, neem contact op met de Rivièra Maison B2B-afdeling via b2bgifts@riviera-maison.nl.