Nieuw: Fairtrade Kerstpakketmarkt

By manager | Kerstpakketten Blog

jun 14

Fairtrade kerstpakketmarkt
Fairtrade Kerstpakketmarkt: met eerlijke producten je eigen kerstpakket vullen naar wens!

Saskia Bodelier organiseert voor bedrijven een Fairtrade Kerstpakketmarkt. Wat is nou nog mooier dan je eigen kerstpakket samenstellen met cadeautjes die voor het overgrote merendeel bestaan uit fairtrade, fairwear, biologisch of uit de streek?

Laat uw werknemers op een exclusief voor uw bedrijf georganiseerde markt (Sinterklaas, kerst -of nieuwjaarsmarkt) zelf hun pakket samenstellen. Dit soort markten organiseert Saskia Bodelier van Zelfshop Kerstpakket op sfeervolle locaties zoals Slot Loevestein, de Winter Efteling of in een ruimte van uw bedrijf zelf. Deze Fair Trade Zelfshop Kerstpakket Markt is bedoelt voor grote bedrijven die duurzaamheid in zoveel mogelijk aspecten van hun bedrijfsvoering willen doorvoeren.

Duurzame Kerstpakket markt

De Fairtrade Kerstpakketmarkt begint bij een sfeervol aangeklede kerstmarkt. Bij binnenkomst ontvangen uw gasten een buidel met ‘dukaten’ ter waarde van het kerstpakket en een hippe papieren FSC shopping bag. De keramieken ‘dukaten’ zijn gemaakt op een sociale werkplaats door mensen met beperking.

Op de Fair Trade kerstmarkt komen grotendeels leveranciers met duurzame, fairtrade, fairwear en biologische en/of streekgebonden producten. Er is een zo gevarieerd mogelijk aanbod samengesteld. Producten op het gebied van verzorging, ontspanning, design en food. Het aantal kramen is afhankelijk van het aantal gasten en de waarde van het kerstpakket. (Ter indicatie: 16 kramen bij 3000 gasten).

Afwezigen

Uiteraard hoopt u met al uw werknemers het jaar gezellig samen af te sluiten. Maar helaas zijn er altijd collega’s die niet aanwezig kunnen zijn maar die u toch graag de mogelijkheid wilt geven om zelf hun eigen kerstpakket te laten samenstellen. Hiervoor zijn enkele adequate oplossingen voor bedacht.

Saskia Bodelier

saskia bodelier fairtrade kerstpakketten

Zelfshop Kerstpakket: Saskia Bodelier

De Fairtrade Kerstpakketmarkt van Zelfshop kerstpakket is een idee van oprichtster Saskia Bodelier. Het thema fairtrade en MVO komt bij haar niet uit de lucht vallen. In Tilburg werkte ze in het welzijnswerk en daarna bij een maatschappelijk betrokken bank. Het is Saskia’s passie om mensen tot elkaar te brengen. Dat deed ze onder meer in Gambia en Nicaragua.

Als ondernemer is ze organisator van bedrijfsuitjes en  evenementen, congressen en symposia en de kerstpakkettenmarkten. In de kerst periode kunt u bij haar terecht voor gezellige, sfeervolle kerstmarkten waar personeel zelf hun kerstpakket samenstellen.

 

Wat klanten vertellen over de kerstpakketmarkt van Zelfshop Kerstpakket

FIAT AUTOMOBILES / FCA GROUP

“Twee weken voordat onze Kerstborrel plaats zou vinden heb ik Saskia gebeld. De vraag was of zij voor 170 personeelsleden een Kerstmarkt kon verzorgen. Binnen 2 dagen was alles rond. We hebben een fantastische Kerstborrel/Kerstmarkt gehad en echt iedereen was aangenaam verrast en hadden dit nog nooit gedaan”.

STANLEY BLACK & DECKER

Afgelopen jaar heeft ons bedrijf een kerstmarkt op locatie laten organiseren door Verrassend Tilburg & meer. Saskia straalde vanaf het begin ontzettend veel enthousiasme en energie uit en ze dacht heel goed mee. Samen met haar hebben we gekeken naar welke kraampjes het beste bij ons op lokatie zouden passen, afgestemd op de mensen die hier werken. Alle medewerkers waren ontzettend onder de indruk van de gezellige sfeer en goede organisatie, we hebben alleen maar complimenten ontvangen en kunnen het iedereen aanraden! Bedankt Saskia!

SMO BREDA E.O.

Dit is was voor ons de derde keer dat wij een Kerstmarkt hebben georganiseerd voor onze medewerkers. De markt was een geweldig succes. Een prima alternatief voor het standaard kerstpakket. Een avond waarop sfeer, ontmoeten, gezelligheid en samenzijn centraal stond. Ook de afhandeling van de kerstpakketten voor de medewerkers die niet aanwezig konden zijn is tot volle tevredenheid gerealiseerd.

Video impressie: