Je bent hier Home » Kerstpakketten Noord-Holland » Net Meer Kerstpakketten » Hoofddorp

Net Meer Kerstpakketten » Hoofddorp

kerstpakketten Hoofddorp

Kerstmis is bij uitstek dé tijd van het jaar om uw medewerkers en relaties te bedanken voor hun inzet en loyaliteit welke u het afgelopen jaar van hen hebt mogen ervaren. Het kerstpakket is daartoe een uitgelezen keuze want uit recent onderzoek is gebleken dat het geven van een kerstpakket nog altijd het meest gewaardeerd wordt.
Net Meer Kerstpakketten Hoofddorp
kerstpakketten hoofddorp bella italia
Richtprijs excl. BTW: € 30,95 per stuk

Wij hebben weer een ruime collectie voor u samengesteld, waarin zowel traditionele als trendy pakketten, mooie vers- en spannende wijngeschenken aan bod komen. Daarnaast is er nog een primeur. Van één van de beste pakkettenproducenten in Italië hebben wij unieke geschenkpakketten geselecteerd waarin uitsluitend originele Italiaanse producten verwerkt zijn. Prachtig opgemaakt en verpakt, zoals de Italianen dat kunnen.

Voor Italianen is “mangiare”- eten – het belangrijkste in het leven. Dit doe je vooral met elkaar, met familie en vrienden. Aan lange tafels met het grote licht aan. Italianen willen zien wat ze eten! Eten en drinken is in Italië één groot feest! En zeker met alle specialiteiten die daar beschikbaar zijn. Een klein beetje daarvan is samengebracht in deze schitterende cadeaumand. Dit originele Italiaanse kerstpakket wordt in de mand opgemaakt, verpakt in transparante folie met striklint en geleverd in een prachtige geschenkdoos.

Zelf kerstpakketten samenstellen – vanaf 60 stuks

Ook custom made kunnen wij veel voor u betekenen. Al vanaf 60 stuks gelijke kerstpakketten maken wij graag een offerte voor een kerstpakket op maat voor u. Wij kunnen u nog veel meer vertellen over onze nieuwe collectie, maar laat u verrassen en bekijk de collectie zelf in uw eigen tempo en naar eigen wens. Is het moeilijk kiezen voor u, laat het ons weten.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

De klant is koning. Dat zal u bekend in de oren klinken. Maar bij Net Meer Kerstpakketten en relatiegeschenken is dat niet alleen maar loze praat, we leven het ook na. Waarom? Omdat een tevreden klant een klant is die terugkomt. En dat vinden wij belangrijk. Voor de klant, maar ook voor onszelf. Door haar of hém voel je jezelf goed, omdat iemand blij is met wat je voor hem of haar hebt gedaan. Buiten het feit dat Net Meer Kerstpakketten en relatiegeschenken 24 uur per dag online te bereiken is kunnen wij ons best voorstellen dat u behoefte hebt aan wat persoonlijker contact.

Maak een afspraak in Hoofddorp

Voor advies en het kopen van kerstpakketten, bent u op werkdagen van harte welkom bij het team van Net Meer Kerstpakketten en relatiegeschenken in Hoofddorp. Ons team van deskundige medewerkers zit van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur voor u klaar.

Net Meer Kerstpakketten | Hoofddorp

Contactpersoon
Dhr. J. Pellicaan

Telefoonnummer
 +31 (0)23-5620034

Kerstpakketten showroom
Hoofdweg 746, 2132 BW Hoofddorp

Email
info@netmeer.nl

Website
www.netmeerkerstpakketten.nl

Mijn locatie
Bereken route