MVO kerstpakketten: is uw leverancier maatschappelijk verantwoord?

Inkoop Tips

Vos & Setz kerstpakketten over MVO

mvo kerstpakketten
Wij vinden Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) belangrijk bij Vos en Setz. Ons assortiment kerstpakketten, het bedrijfspand, ISO certificeringen en de code of conduct die wij hebben ondertekend bij de branchevereniging zijn hier een bewijs van. Een maatschappelijk gezonde leefomgeving is essentieel voor ons bestaan en we investeren graag duurzaam in de toekomst van onze planeet.

Code of Conduct PPP

We werken bijvoorbeeld volgens de Code of Conduct vanuit de branchevereniging Platform Promotional Products (PPP) voor een betere maatschappij en milieu. We beoordelen onze leveranciers en fabrikanten op hun duurzame aspecten. We reduceren drukwerk en we richten onze interne processen bewust en maatschappelijk verantwoord in.

ISO certificaat 9001 en 14001

ISO kwaliteitsnormen zijn ontwikkeld om ondernemers te helpen hun bedrijf zo goed mogelijk te beheren, te leiden en de prestaties continu te evalueren en te optimaliseren. Vos en Setz is ISO 9001 gecertificeerd vanwege hoge efficiency in de bedrijfsvoering en het centraal stellen van klanttevredenheid als belangrijke doelstelling. Milieuzorg is een belangrijk onderdeel van het beleid en de bedrijfsvoering van Vos & Setz. Daarom zijn we ook ISO 14001 gecertificeerd. Dit is de wereldwijd geaccepteerde norm met eisen voor een milieumanagementsysteem.

Het bedrijfspand Edisonlaan 2 in Drachten
vos & setz mvo kerstpakketten

Vos & Setz in Drachten

Op de werkvloer wordt afval gescheiden in papier, krimpfolie en restafval. Onze hallen zijn voorzien van vloerverwarming wat tot minder verspilling leidt. De lichtkoepels voorzien de hallen van natuurlijke warmte en licht en het kantoor wordt groen gehost. Vos en Setz bouwde in 2009 een nieuw hoofdkantoor aan de A7 op zichtlocatie. Naast de 20.000m2 opslaghallen in Spanje, Polen en Duitsland beschikte Vos en Setz B.V. eveneens over ruim 5.000m2 opslag in Drachten.

MVO kerstpakketten: gekeurd assortiment

Ieder jaar etaleren wij bewust een collectie duurzame promotionele artikelen en relatiegeschenken die voorzien zijn van erkende Bio en Eko keurmerken. Producten en keurmerken met een maatschappelijk verantwoorde achtergrond. Onze kerstpakketdozen zijn veelal van gerecyclede karton- en papiersoorten gemaakt en onze verpakkingsmaterialen zijn gerecycled of recyclebaar.

Digitale communicatie

Onze volledige collectie wordt voornamelijk digitaal aangeboden en daardoor wordt verspreiding van brochures en drukwerk tot een minimum beperkt. Onze correspondentie en facturering wordt voornamelijk digitaal gedaan.

Goede doelen

Kerstmis en iets goeds doen voor een ander gaan hand in hand. Kerstpakketten XL heeft zich verbonden aan Stichting Leergeld en Voedselbanken Nederland. Met eigen donaties in combinatie met donaties vanuit het Online Keuze Concept wordt er actief een bijdrage geleverd aan deze doelgroepen waar de overheid niet in voorziet.