Je bent hier Home » Kerstpakketten Noord-Holland » More Than Gifts » Kerstpakketten Beverwijk

More Than Gifts » Kerstpakketten Beverwijk

kerstpakketten beverwijk 2015

More Than Gifts: Kerstpakket met een verhaal

Het unieke aan de kerstpakketten van More Than Gifts is dat achter bijna ieder product een bijzonder verhaal zit. Bij de producten wordt rekening gehouden met ‘People’ en/of ‘Planet’.Zo zorgen we ervoor dat uw medewerkers een bijzonder kerstpakket krijgen dat net iets onderscheidender is dan een normaal kerstpakket.

Kerstpakketten Beverwijk

kerstpakketten beverwijkIn onze kerstpakketten showroom in Beverwijk ontstaan vaak de leukste en meest creatieve ideeën! Hier staan al onze duurzame food en non-food artikelen, vaak al samengesteld in inspirerende pakketvormen. In onze showroom kunt u uw kerstpakketten samen stellen, onze unieke producten zien en voelen of we maken een start met het draaiboek van uw kerstmarkt. Vrijwel al onze producten bevatten een interessant verhaal, die we u graag vertellen. U kunt kennis maken met de laatste trends en het echte kerstgevoel beleven.

Onze showroom is gevestigd op een zeer centrale locatie aan de A9 in Beverwijk. Wij zitten gevestigd in het pand van transportbedrijf Pyxis TransMission Logistics. Gemakkelijk te bereiken en een leuke ervaring! Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom!

Hiernaast de voordelen en mogelijkheden van onze kerstpakketten op een rij:
 • Diverse standaardthema’s mogelijk, in verschillende prijsklasses.
 • Thema’s op maat. Laat u inspireren in onze showroom.
 • Streekpakketten. Een feest der herkenning voor uw medewerkers. Voor elke provincie een verschillend streekpakket.
 • Maatschappelijk verantwoorde (MVO) en duurzame producten.
 • Wilt u meer weten over onze kerstpakketten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.
 • Let op: minimaal bestelhoeveelheid is 25 stuks
 • Franco levering bij een orderbedrag vanaf € 900,00 exclusief BTW.

Kerstpakketten Kerstmarkt: sfeervol én eigen keuze

kerstpakketten kerstmarktWilt u eens wat anders voor uw medewerkers dan een kerstpakket of een cadeaubon? Combineer dan een kerstfeest met een complete kerstmarkt! In een gezellige setting bij u op kantoor of op een externe locatie kunnen wij dit geheel voor u verzorgen. Wij merken dat onze kerstmarkten steeds meer aan populariteit winnen. Dat vinden we niet zo gek:

 • De medewerkers kunnen in een gezellige setting hun kerstcadeau uitkiezen.
 • Er is keuze uit een groot aantal MVO geschenken.
 • Er wordt betaald met ECO munten.
 • Uw medewerkers ontvangen een shopper bij binnenkomst.
 • Uw medewerkers kunnen proeven in de proeverij.
 • Er zijn diverse extra’s mogelijk om uw kerstfeest nóg specialer te maken. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan een oliebollenkraam, een zangkoor, live muziek en andere entertainmentmogelijkheden.
 • Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Kerstmarkt georganiseerd door More Than Gifts in samenwerking met evenementenbureau 8782.
De markt werd gehouden in Leisure World Dronten. De medewerkers en partners hadden tevens de mogelijkheden om schaatsclinics te volgen en/of op eigen gelegenheid rondjes te schaatsen.

Graag vertellen we u het verhaal achter onze geschenken.

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. More Than Gifts is sinds 2007 actief op de markt en groeit snel, maar stabiel. Kleine tot zeer grote klanten hebben ons in de afgelopen jaren gevonden. Onze geschenken zijn fairtrade, milieuvriendelijk of hebben een sociaal karakter.

Oprichter Ron Hof wordt ondersteund door een jong en fris team. De missie van More Than Gifts is verankerd in de organisatie: medewerkers van bedrijven blij maken met een uniek eindejaarsgeschenk. Creativiteit en passie voor unieke cadeaus maakt More Than Gifts sterk. Persoonlijke aandacht staat centraal bij de relatie met onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Zorgeloos en volgens afspraak.

 

More Than Gifts » Beverwijk

Contactpersoon
Dhr. R. Hof

Telefoonnummer
+31 (0)88-0273600

Kerstpakketten showroom
Biesland 1, 1948 RJ Beverwijk

Email
info@morethangifts.nl

Website
www.morethangifts.nl

Mijn locatie
Bereken route