Medewerkers doneren eindejaarsgeschenken aan Stichting Ambulance Wens

By manager | Kerstpakketten Blog

jul 12
Stichting Ambulance Wens donatie kerstpakketten

Mark Janssen, lid Raad van Bestuur Franciscus Gasthuis & Vlietland overhandigt een cheque t.w.v. € 3.675 aan Kees Veldboer, directeur Stichting Ambulance Wens.

Een deel van de medewerkers van Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft tijdens hun jaarlijkse eindejaarsgeschenk de mogelijkheid benut om hun geschenk om te zetten in een gift aan Stichting Ambulance Wens. Donderdag 7 juli mocht Stichting Ambulance Wens de cheque ter waarde van €3.675,- in ontvangst nemen.

Franciscus Gasthuis is een ziekenhuis met een rijke historie in Rotterdam. Franciscus Gasthuis biedt zorg verdeeld over verschillende specialismen. Deze zorg en ondersteuning worden geboden door de ruim 150 specialisten en 2.300 medewerkers.

Laatste wensen

Ambulance Wens helpt terminale patiënten om hun laatste wens in vervulling te laten gaan. Met de inzet van 200 geschoolde vrijwilligers realiseert Stichting Ambulance Wens wensen zoals, nog één keer naar het strand, een concert of een bijzondere plaats bezoeken waar de patiënt bijzondere herinneringen aan heeft.

Kerstgedachte

Dat Ambulance Wens zich bijzonder hard inzet voor deze groep patiënten, is bij medewerkers van Franciscus Gasthuis & Vlietland niet onopgemerkt gebleven. Regelmatig haalt de stichting patiënten op in ons ziekenhuis om hun wens in vervulling te brengen. Kees Veldboer, directeur van Stichting Ambulance Wens bedankt de medewerkers die hebben gedoneerd.