Marvon Gifts
Marvon Gifts

  Maak nu je afspraak

  Voorkeursdatum:

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  Cadeautjes weggeven, wie vindt dat nu niét leuk? Yvonne de Wit had er altijd al veel plezier in. Tijdens haar werk op een golfbaan besloot ze zich in te zetten voor originele golfgeschenken in plaats van de standaard prijzen. Ook gedurende haar tijd in een geschenkenzaak kwam haar passie voor cadeaus naar boven. Ze merkte steeds meer dat er in het bedrijfsleven behoefte is aan bijzondere relatiegeschenken en kerstpakketten en besloot de sprong in het diepe te wagen. Op 11-01-2011 was Marvon een feit!

  ‘Exclusief’ staat bij Marvon niet gelijk aan duur. Wél staat het voor bijzonder, persoonlijk, een goed gevoel, het verrassingseffect en aandacht. Die exclusiviteit bieden wij graag in iedere prijsklasse en van kleine tot grote aantallen.

  We speuren stad en land af om de leukste, mooiste, origineelste en verrassendste producten uit te zoeken. In onze showroom in Druten komt alles samen: een fijne sfeer, een ruim maar overzichtelijk aanbod en een warm ontvangst.
  Het team van Marvon ontvangt u met een grote glimlach. Wij zijn een klein en hecht team en hebben daarom dus korte lijntjes.

  Ons team

  Creatief, bevlogen en enthousiast: dat is het team van Marvon. Het is onze passie om een bijzonder cadeau te vinden voor uw relaties, medewerkers of dierbaren. We nemen u graag mee in ons enthousiasme en gaan er honderd procent voor om u met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan.

  Over Yvonne

  Yvonne de Wit is sinds de oprichting de drijvende kracht achter Marvon. Met haar toewijding en gezelligheid zorgt zij ervoor dat iedereen zich direct thuis voelt in de sfeervolle showroom. Haar achtergrond in de golfwereld én haar ervaring op het gebied van cadeaus en geschenken komen uitstekend van pas bij het adviseren van klanten. Yvonne neemt alle tijd om u te leren kennen en een passend voorstel te doen. “Het is mijn uitdaging om voor u iets te vinden dat niemand anders heeft!

  By Marvon

  De afgelopen jaren is Marvon uitgebreid met een eigen By Marvon lijn. Dit zijn unieke producten die speciaal door Marvon zijn ontworpen. Veel van deze ontwerpen zijn te verkrijgen met een eigen bedrijfslogo, waardoor een relatiegeschenk of een kerstpakket nóg unieker en persoonlijker wordt.

  Waarom kiezen klanten voor Marvon?

  • Altijd een origineel geschenk of pakket
  • Tijd en persoonlijke aandacht
  • Eigen ontwerpen onder het label ByMarvon
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Ook voor kleine aantallen

  Bent u nieuwsgierig geworden naar onze showroom? Bel gerust… de koffie staat klaar!

  PAKKETVOORBEELDEN

  Swipe for more

  Marvon Gifts


  Contactpersoon
  Yvonne de Wit

  Telefoonnummer
  +31 (0)487-769037

  Kerstpakketten showroom
  Nijverheidsweg 1a
  6651 KS Druten