Makro Kerstpakketten

Kerstpakketten Gelderland

Makro kerstpakketten logo

  Maak nu je afspraak

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Naam: (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Telefoon

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  Extra bericht of verzoek (optioneel)

  Eindejaarsgeschenken

  Wilt u uw collega’s dit jaar écht verrassen tijdens Kerst? Als pionier en marktleider op het gebied van eindejaarsgeschenken helpt Makro Kerstpakketten u graag bij het verrassen van uw collega’s. Samen toveren wij uw waardering om een bijzonder eindejaarsgeschenk, dat uw collega’s echt verrast en bijblijft!

  Trendy en exclusieve kerstpakketten 

  Elk jaar gaan onze specialisten op pad om een uniek assortiment aan kerstpakketten te ontdekken. Zij reizen de hele wereld rond om de laatste trends te ontdekken, die de basis vormen van ons assortiment. Gebaseerd op deze trends stellen ze verrassende kerstpakketten samen voor elk thema en budget, al vanaf € 9,95. Wij doen graag wat extra’s om uw eindejaarsgeschenk zo bijzonder mogelijk te maken. Enkele kerstpakketten van ons assortiment zijn daarom exclusief door ons ontwikkeld en alleen verkrijgbaar bij Makro Kerstpakketten. Dit jaar zijn dat de productlijnen Samen, Workout, Herman’s Kerstgourmet, Many Thanks, Press Pause, New Year’s Eve en Let it Snow. Wat uw wensen ook zijn, binnen ons veelzijdige assortiment vindt u zeker een kerstpakket dat bij uw wensen past!

  Gemakkelijk online bestellen

  Ons gehele assortiment aan kerstpakketten is verkrijgbaar in de Makro Kerstpakketten webshop. Selecteer uw budget en thema en zoek gemakkelijk uw favoriete kerstpakket uit. Online bestellen kan al vanaf 1 kerstpakket en betalen kan per factuur en achteraf. Als u online bestelt, kiest u zelf uw afleverdatum en –adres. Indien gewenst verzenden wij uw bestelling naar meerdere adressen. Zo ontzorgen wij u compleet.

  Kerstpakket op maat 

  Liever een kerstpakket op maat? Zelf samenstellen kan al vanaf 50 stuks. Onze adviseurs gaan graag met u aan de slag om een verrassend kerstgeschenk samen te stellen dat bij u wensen past. Maak een afspraak in één van onze 16 showrooms en ontdek de mogelijkheden!

  Betoverende events en Online Keuze Cadeau

  Wilt u dit jaar echt iets anders dan het traditionele kerstpakket? Er zijn nog veel meer mogelijkheden om uw collega’s te verrassen. Verras uw collega’s bijvoorbeeld met Lof! Met ons Online Keuze Cadeau Lof geeft u uw collega’s een online omgeving vol persoonlijke complimenten, uw eigen dankwoord én herinneringen van het afgelopen jaar. Wilt u samen en persoonlijk het jaar afsluiten? Kies dan voor een van onze bijzondere events, van kerstmarkt tot Winter BBQ. Onder het genot van heerlijke drankjes en hapjes shoppen uw collega’s hun eigen cadeau of reikt u uw eigen cadeau uit.

  Over Makro Kerstpakketten

  Al bijna 50 jaar is Makro Kerstpakketten de specialist op het gebied van kerstgeschenken. Jaarlijks produceren wij meer dan 1,5 miljoen kerstcadeaus en bedienen daarmee ongeveer een kwart van de Nederlandse Kerstpakketten branche. Daarmee is Marko Kerstpakketten de onbetwiste marktleider. Samen met ons team bewaakt Makro Kerstpakketten zorgvuldig het hele proces van inkoop, samenstellen, inpakken, opslag tot en met afleveren en aftersales van uw kerstpakket. Zo ontzorgen wij u compleet!

  Pakketvoorbeelden  

  Makro Kerstpakketten 


  Contactpersoon
  Makro Kerstpakketten 

  Telefoonnummer
  026-3195484

  Kerstpakketten showroom
  Dijkgraaf 21 
  6921 RL Duiven 


  Website