Leren schorten: Made in Holland

By manager | Kerstpakketten Blog

jul 29

Deze stoere leren schorten zijn ontworpen en gemaakt in een atelier in Waalwijk en verdienen de titel Made in Holland. Maar dat is niet de enige reden waarom deze schorten geliefd zijn geworden in de kerstpakketten branche.

Xapron startte begin 2016 met een nieuwe lijn soepele leren schorten. In hetzelfde jaar stonden ze al op de relatiegeschenken beurs PromZ Event. Waarom zijn deze schorten ineens zo geliefd in de kerstpakketten branche? Hier lees je over het succes van deze schortenmaker uit Waalwijk.

Schorten met een kusje

Eigenaar Peter Vrins bedacht de naam X(apron), vanwege zijn voorliefde voor mooie ambachtelijke producten en voegde daarom een X(kus) toe aan de Engelse naam Apron. “De schorten hebben een lange levensduur door de mooie kwaliteit van het leer. Ze zijn gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek. Hoe meer je het leren schort gebruikt hoe authentieker hij er begint uit te zien. Door onze bewerking van het leer is het een zeer licht product, met minimale nekbelasting en daardoor een hoog soepel draagcomfort,” aldus Peter Vrins.

”Eigenlijk begint ieder schort als een leeg doek!”

Trending: leren schorten

Inmiddels zien we deze stoere leren schorten overal opduiken. In trendy cafés, bij de BBQ liefhebber, de bierbrouwer, barman en de barista of gewoon lekker achter het eigen fornuis! Ook als handgemaakt relatiegeschenk bedrukt met het logo of de naam van het bedrijf is het een trendy relatiegeschenk, mede door de goede prijs/kwaliteit verhouding.

Subliem relatiegeschenk

Als cadeauverpakking is er een verlengde wijnkist bedacht waar het schort opgerold in zit. Een subliem relatiegeschenk voor uw zakenrelatie. De leren schorten zijn verkrijgbaar in verschillende leersoorten zoals bijvoorbeeld de Ohio, Hermes, Kaaiman, Vintage en Tribe. Daarna kiest men de kleur en de afwerking. Let op het oranje wimpertje… Made in Holland. Op 15 september staat Xapron op de relatiegeschenken beurs RelatieZ (Stand 712) in de jaarbeurs Utrecht. Daar kun je de schorten zelf passen en kennis maken met eigenaar Peter Vrins.

Meer informatie: www.xapron.nl Mob: +31 (0) 6 53807465

echt lederen schorten als relatiegeschenk