Kranen Kerstpakketten Utrecht

Kerstpakketten Specialisten

Kranen Kerstpakketten Winter Moments
Kranen Kerstpakketten

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Naam: (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoon

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Extra bericht of verzoek (optioneel)

Geschenken met meerwaarde

Werkt u in de Randstad? Wij zitten dichter bij dan u denkt. In Utrecht aan de Vliegendhertlaan 8 kunt u onze showroom bezoeken. Wij nodigen u uit om sfeer te komen proeven en ons uitgebreide assortiment food en non-food geschenken te komen bekijken. Naast onze showroom in Utrecht hebben wij ook showrooms in Almelo (Overijssel) en Doetinchem (Gelderland). Kranen Kerstpakketten is actief in heel Nederland en wij verzorgen geschenken voor vele bedrijven en organisaties uit diverse branches met uiteenlopende aantallen ontvangers en budgetten.

Heeft u geen tijd voor een bezoek? Dan komen wij gewoon naar u toe met de nieuwste trends, het zou toch zonde zijn om niet voor het mooiste pakket in jaren te kiezen? Belt u ons voor een afspraak op 0314-755 077? Mailen mag naar: info@kranenkerstpakketten.nl

Kranen Kerstpakketten Best Wishes

Waarom Kranen Kerstpakketten?

Geschenken en kerstpakketten zijn er genoeg, evenals het aantal aanbieders. Wij maken onderscheid door niet het pakket centraal te stellen en leidend te maken, maar het doel dat u als opdrachtgever met het schenken voor ogen heeft en wat uw pakket met uw collega of relatie als ontvanger doet.

Wij zijn pas tevreden als uw medewerkers en relaties verrast zijn door het geschenk als blijk van waardering en u hiervoor de complimenten maken. Het gaat om beleving! En dus ook om inspireren, vertrouwen, verrassen, ontzorgen en zaken doen met een gezicht.

Onze meerwaarde:

– 100% origineel & bijzonder
– ongekende mogelijkheden in organisatie, logistiek en facturatie
– extra artikelen zonder meerkosten
– meer dan 15 jaar ervaring is duidelijk zicht- en merkbaar
– verder gaan waar andere aanbieders stoppen
– persoonlijk zakendoen met één contactpersoon

Kranen Kerstpakketten Het Goede Leven

Kerstpakketten, stel ze geheel zelf samen

Kerstgeschenkpakketten met de mogelijkheid om deze zelf samen te stellen in onze showrooms in Utrecht, Almelo en Doetinchem of wij presenteren onze pakketvoorstellen bij u op locatie.

Naast de vele mogelijkheden voor maatwerk hebben wij voor u een groot aantal kerstgeschenkpakketten samengesteld. Een uitgebreide en veelzijdige collectie.

Lastig om met één geschenk(pakket) iedereen tevreden te stellen? Onze online keuzetool biedt uitkomst! Uw collega’s/medewerkers maken een keuze uit meerdere, door u zelf samengestelde, geschenkpakketten.

Cadeau4Jou, online eigen keuzes maken

Cadeau4Jou: een bijzonder cadeauprogramma waar uw medewerker met een geschenkkaart inlogt op een gepersonaliseerde webshop. Er is keuze uit meer dan 1.000 cadeaus zoals leuke dagjes uit en boeken.

Een breed en gevarieerd aanbod van geschenken voor kerstmarkten en een verregaande samenwerking met meerdere eventbureaus voor het ontwikkelen en uitvoeren van professionele kerstmarkten.

Geschenken met een verhaal en een knipoog voor relaties. Dit vertaalt zich ook in bijzondere verpakkingen en de bijpassende grafische ontwerpen en communicatie.

Klik, kijk en oordeel zelf. Wij nodigen u van harte uit om hier de demowebshop van Kranen Kerstpakketten te bezoeken.

Kranen Kerstpakketten


Contactpersoon
Dhr. Léon Kranen

Telefoonnummer
+31 (0)314-755077

Kerstpakketten showrooms
Zaagmolenpad 91
7008 AH Doetinchem

Bedrijvenpark Twente 3
7602 KA Almelo

Vliegend Hertlaan 8
3526 KT Utrecht