Kranen Kerstpakketten Utrecht

Kerstpakketten Specialisten

Hoofdafbeelding-Kranen-Kerstpakketten
Kranen Kerstpakketten

  Maak nu je afspraak

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Naam: (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Telefoon

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  Extra bericht of verzoek (optioneel)

  Geschenken met meerwaarde

  Werkt u in regio Utrecht? Wij zitten dichter bij dan u denkt. In Utrecht aan de Vliegend Hertlaan 8 kunt u onze showroom bezoeken. Wij nodigen u uit om sfeer te komen proeven en ons uitgebreide assortiment food en non-food geschenken te komen bekijken. Naast onze showroom in Utrecht hebben wij ook showrooms in Vorden (Gelderland) en Almelo (Overijssel). Kranen Kerstpakketten is actief in heel Nederland en wij verzorgen geschenken voor vele bedrijven en organisaties uit diverse branches met uiteenlopende aantallen ontvangers en budgetten.

  Heeft u geen tijd voor een bezoek? Dan komen wij gewoon naar u toe met de nieuwste trends, het zou toch zonde zijn om niet voor het mooiste pakket in jaren te kiezen? Belt u ons voor een afspraak op 085 - 200 66 70 Mailen mag naar: info@kranenkerstpakketten.nl

  Showroom-Kranen-Kerstpakketten

  Waarom Kranen Kerstpakketten?

  Geschenken en kerstpakketten zijn er genoeg, evenals het aantal aanbieders. Wij maken onderscheid door niet het pakket centraal te stellen en leidend te maken, maar het doel dat u als opdrachtgever met het schenken voor ogen heeft en wat uw pakket met uw collega of relatie als ontvanger doet.

  Wij zijn pas tevreden als uw medewerkers en relaties verrast zijn door het geschenk als blijk van waardering en u hiervoor de complimenten maken. Het gaat om beleving! En dus ook om inspireren, vertrouwen, verrassen, ontzorgen en zaken doen met een gezicht.

  Onze meerwaarde:

  – Persoonlijk zakendoen met één contactpersoon

  – Geschenken met meerwaarde en méér waarde

  – Het hele jaar 100% focus en aandacht op het einde van het jaar

  – Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken voor ieder budget

  – Meer dan 20 jaar ervaring

  – Brede organisatorische en facilitaire ondersteuning

  – Ongekende mogelijkheden in logistiek


  Thema Ideeën 2020

  Dat 2020 als een van de meest memorabele jaren de geschiedenisboeken in zal gaan, dat is nu al zeker. In december blikken we met elkaar terug op een bijzonder heftige, spannende en emotionele tijd en zullen we zeggen: “Wat een jaar!”.

  Dan is hét moment om medewerkers en relaties te bedanken voor hun inspanning en betrokkenheid en samen vooruit te kijken naar 2021, een nieuw jaar vol kansen en mogelijkheden.

  Een kerst-/eindejaarsgeschenk is dé manier om een goed gewaardeerd ‘dankjewel’ tastbaar te maken. Voor de geschenkpakketten hebben we mooie, aansprekende en eigentijdse thema’s bedacht welke zichtbaar zijn onze vernieuwde website www.kranenkerstpakketten.nl

  Kerstpakketten, stel ze geheel zelf samen

  Kerstgeschenkpakketten met de mogelijkheid om deze zelf samen te stellen in onze showrooms in Utrecht, Almelo en Vorden of wij presenteren onze pakketvoorstellen bij u op locatie.

  Naast de vele mogelijkheden voor maatwerk hebben wij voor u een groot aantal kerstpakketten samengesteld. Een uitgebreide en veelzijdige collectie.

  Lastig om met één geschenk(pakket) iedereen tevreden te stellen? Onze online keuzetool biedt uitkomst! Uw collega’s/medewerkers maken een keuze uit meerdere, door u zelf samengestelde, kerstgeschenkpakketten.

  Kranen Kerstpakketten

  Cadeau4Jou, online eigen keuzes maken

  Een bijzonder gewaardeerd eigen keuze geschenkenprogramma met zeer ruime online keuze. Uw medewerker ontvangt een giftcard verpakt als een stijlvol cadeau of een e-voucher met een persoonlijke inlogcode. Hiermee kan ingelogd worden op uw eigen webshop die wij geheel voor u personaliseren met logo, kleur, sfeerbeeld, welkomsttekst of videoboodschap.

   Er is een divers assortiment geschenken beschikbaar bestaande uit cadeaus, dagjes uit, boeken, tijdschriften, cadeaukaarten en goede doelen. Als u dat wenst, kunnen we (eigen) producten toevoegen en keuzecategorieën uitsluiten. Reken maar op enthousiaste medewerkers!

  Klik, kijk en oordeel zelf

  Bezoek onze website voor meer informatie en bekijk onze demowebshop. Om de beste indruk te krijgen, verzorgen wij met veel plezier voor u een demowebshop in uw eigen (huis)stijl. In bijbehorend voorstel worden alle mogelijkheden en voordelen uitgebreid toegelicht.

  Kerstmarkt

  In samenwerking met Event Experts kunnen wij uw kerstmarkt professioneel ontwikkelen en uitvoeren met een breed en gevarieerd aanbod van geschenken. Met diverse aanmeldsystemen en onze logistieke ervaring nemen wij u alle rompslomp uit handen welke bij een kerstmarkt komen kijken.

  Ook zijn er verschillende mogelijkheden om ook dit jaar een kerstmarkt te organiseren volledig volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem hierover vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers door te bellen naar op 085 - 200 66 70. Mailen mag uiteraard ook naar: 
  info@kranenkerstpakketten.nl

  Kranen Kerstpakketten


  Contactpersoon
  Dhr. L. Kranen

  Telefoonnummer
  +31 (0)314-755077

  Kerstpakketten showrooms
  Vliegend Hertlaan 8
  3526 KT Utrecht (Utrecht)

  Industrieweg 2
  7251 JT Vorden (Gelderland)

  Bedrijvenpark Twente 3
  7602 KA Almelo (Overijssel)