Keuzekado – FeyenPak Geschenkenservice

Kerstpakketten Noord-Holland

Keuzekado - Jongens X-mas

  Maak nu je afspraak

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  Alles in één…

  Wat je geeft is wat je communiceert. Een eindejaarsgeschenk is niets meer of minder dan één van de belangrijkste communicatiemomenten van het jaar.

  Wat wil je communiceren, welk gevoel wil je overbrengen? Aandacht, kwaliteit, verrassing, verrukking, blijdschap.. Of het nu een kerstpakket of een keuzekado betreft, Jongens X-Mas heeft voor iedere organisatie en iedere vraag een verrassende oplossing. Soms niet wat je verwacht, wel wat je wilt. Met een vracht aan ervaring raken we je medewerkers op een treffende manier. Verrassend, onderscheidend, gericht, full service en in de juiste ‘taal’.

  Profit en non-profit, overheid en bedrijfsleven, met passende en verrassende ideeën, superieure smaken in creatieve en fraaie verpakkingen communiceren wij op alle fronten.

  Met alle disciplines in eigen huis van vormgeving en web tot inpak en logistiek geldt: It's not about ideas, it's about making ideas happen!
  Hoe we dat doen? Neem een kijkje op onze website of bel of mail direct voor een afspraak!

  Jongens X-mas blijmakers

  Een familiebedrijf sinds 1899

  In 1899 schrijft Bruin Feyen zich in bij de Kamer van Koophandel. In de beginjaren is de ondernemende Feyen depothouder voor Texaco en bestaat de handel voornamelijk uit olie, smeermiddelen en brandstof. In de jaren 20 wordt het assortiment uitgebreid naar zoetwaren en levensmiddelen.

  Bruin Feyen haalde in 1922 de landelijke pers met zijn eigen merk pepermunt en met een voor die tijd baanbrekende marketing methode.
  De pepermuntrollen en dozen bevatten spaarpunten die men kon men inwisselen voor geschenken. Deze geschenken importeerde hij zelf uit Japan. Twee generaties later rollen in 1973 de eerste 200 kerstpakketten “van de band”.

  Medio 1996 wordt de inmiddels fors gegroeide kerstpoot ondergebracht in FeyenPak waar de focus 100% ligt op eindejaargeschenken.

  Inmiddels staat de 4e generatie aan het roer en zorgt een betrokken team jaarlijks voor vele blij gezichten!

  Keuzekado - FeyenPak Geschenkenservice

  Contactpersoon
  Dhr. Ivo Feyen

  Telefoonnummer
  +31 (0)524-514245

  Kerstpakketten showroom
  Ambacht 22d, Oostzaan  Keuzekado - It's not about, it's about ideas making happen