KerstpakkettenXL : Samengesteld of eigen keuze?

By manager | Kerstpakketten Blog

jul 04

De vraag luidt ieder jaar hetzelfde, waarmee laten we onze waardering blijken aan onze medewerkers? Gaan we voor een vooraf samengesteld pakket of een eigen keuze kerstcadeau? Hieronder worden alle 3 deze opties nog een keer kort samengevat, zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken!

Samengesteld kerstpakket of keuze concept?

Samengesteld pakket.

Dit zijn de pareltjes onder de kerstpakketten, de pakketten die iedereen kent, een doos vol lekkernijen en vaak 1 mooi geschenk om te bewaren. Dit kerstpakket staat garant voor enthousiaste reacties, men vindt het een feestje om een groot cadeau uit te pakken. Zeker als alle artikelen er ook nog eens fantastisch uit zien, door bijvoorbeeld een bijpassende verpakking, doos of label. Alles gepersonaliseerd met uw eigen naam of logo, maakt het pakket een prachtig geheel.
U heeft altijd ruime keus uit het grootste assortiment met non-food artikelen, die u als cadeau in het pakket kunt toevoegen. Deze kunt u dan aanvullen met de heerlijkste etenswaren, om het pakket tot een creatief en waardevol geschenk te maken.

Online shopping van kerstpakketten

Eigen keuze kerstcadeau.

Ze zijn sinds een aantal jaren niet meer weg te denken, de cadeau-kaarten waarmee uw medewerker zelf een kerstgeschenk kan uit kiezen. Met een geschenkbon zit u gegarandeerd goed, want uw personeel kan uit het grootste assortiment een kerstpakket samen stellen. U kunt er ook voor kiezen om de gekozen pakketten en cadeaus, te laten verzenden met een persoonlijke boodschap of kerstkaart. Er is veel mogelijk op dit gebied! Steeds meer werkgevers kiezen voor het Eigen-Keuze-Concept.