Je bent hier Home » Kerstpakketten Friesland » KerstpakkettenXL

KerstpakkettenXL

KerstpakkettenXL: De grootste van Nederland!

December, de drukste, koudste en mooiste maand van het jaar. Tijd voor warmte, gezelligheid en blijk van waardering. Wilt u uw zaken relaties of medewerkers verrassen met een prachtig kerstpakket? Dan bent u bij KerstpakkettenXL altijd aan het juiste adres. Wij bieden u de snelste service en het breedste assortiment, voor de scherpste prijs.

KerstpakkettenXL kerstpakket

In de webshop van KerstpakkettenXL vindt u ons gehele assortiment met vooraf samengestelde kerstpakketten. Deze combinaties worden samengesteld door een creatief en enthousiast team en zijn al jaren een daverend succes. KerstpakkettenXL is een landelijk sterk en toonaangevend bedrijf in de kerstpakketten industrie. Er wordt fanatiek ingespeeld op de nieuwste trends en ontwikkelingen. Het gehele jaar bezoeken wij fabrikanten en beurzen in binnen- en buitenland. Met de leukste en nieuwste thema’s gaan we aan de slag. Vervolgens worden deze uitgewerkt tot een uniek assortiment kerstpakketten en kerstgeschenken.

Cadeaukaarten kerstgeschenk

Online keuze concept.
Ze zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken, de themapakketten en het eigen keuze concept. In een themapakket vind u producten die op elkaar afgestemd zijn, bijvoorbeeld ‘Smokey BBQ’ of Italiaanse specialiteiten. Ook kerstpakketten in een bepaald kleurthema of met een ander uniek verband zijn erg populair.

Steeds meer bedrijven maken gebruik van ons online keuze concept, waarmee de werknemer zijn of haar eigen kerstpakket kan kiezen in onze cadeaushop www.kerstgeschenkvoorjou.nl (bijv. cadeaubonnen, kerstpakketten, goede doelen, geschenken of belevenissen). Het pakket is gemakkelijk samen te stellen en wordt eenvoudig thuisbezorgd. Wij beschikken over het grootste online assortiment, waardoor u altijd iets passends vindt voor uw bedrijf en uw werknemers.

Maatwerk.
Ook voor passend maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf 100 pakketten is zelfs compleet maatwerk mogelijk. Van de doos tot gepersonaliseerde artikelen, bijna alles kan. Onze creatieve medewerkers denken graag met u mee om tot een passend eindresultaat te komen. Met meer dan 10 jaar ervaring kunt u ervan uitgaan dat u bij KerstpakkettenXL de meest originele en perfecte pakketten kunt vinden.

Waarom kiezen voor KerstpakkettenXL.nl?

• Altijd korting!
• De beste A-merken
• Grootste assortiment
• Eigen inpakcentrale
• Grote showroom
• Laagste prijsgarantie
• Deskundig personeel
• Snelle levering

Klantenservice, showroom en productie

Contactpersoon
Dhr. Dennis van Zanten

Telefoonnummer
 +31 (0)512-570077

Kerstpakketten showroom
Edisonlaan 2, 9207 HD Drachten

Email
verkoop@kerstpakkettenxl.nl

Website
www.kerstpakkettenxl.nl

Mijn locatie
Bereken route