Je bent hier Home » Kerstpakketten Zuid-Holland » Kerstpakkettenwinkel.nl

Kerstpakkettenwinkel.nl

Kerstpakkettenwinkel is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de kerstpakketten branche

Familiebedrijf

Sinds 2014 zet ik, Chantal van Vianen, deze tak van ons bedrijf voort. Ik ben verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de verkoop van kerstpakketten en relatiegeschenken. Vanaf heden heet ik u dan ook graag welkom als het gezicht achter Kerstpakkettenwinkel.nl. De rest van de familie blijft op de achtergrond meewerken om ervoor te zorgen dat uw medewerkers de leukste kerstpakketten ontvangen.

Ons Moto “Wij maken mensen blij”

Bij ons is heel veel mogelijk. We hebben een breed en vernieuwend assortiment op het gebied van kerst- en relatiepakketten. Wij kunnen snel inspelen op uw persoonlijke wensen. Heeft u iets gezien dat u aanspreekt, laat het ons weten! Wij zullen er alles aan doen om dit voor u te realiseren.

Showroom

logo kerstpakkettenwinkelVanaf 2 februari 2016 gingen de deuren open van onze nieuwe kerstpakketten showroom in Berkel en Rodenrijs aan de Industrieweg 112. In deze showroom hebben we de gelegenheid om een deel van ons assortiment aan u te presenteren. Zo kunt u niet alleen via onze webshop bestellen maar ook eigenhandig zien hoe de pakketten er voor u uit komen te zien en wat er precies inzit.

Wij zijn het gehele jaar geopend voor een bezoek in onze showroom!

Bekijk de webshop

Afspraak

Uiteraard kunt u ook een afspraak met mij maken zodat u in alle rust een pakket kunt samenstellen dat bij u past. Onze showroom leent zich daar uitermate voor. Ook kunt u, onder het genot van een glas wijn, kennis maken met ons uitgebreide wijnassortiment. Voor verdere vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Chantal van Vianen (06-83 11 76 15) of plan direct een afspraak in de showroom in Berkel en Rodenrijs via het contactformulier.

Kerstpakkettenwinkel.nl

kerstpakkettenwinkel.nl chantal van vianen
Chantal van Vianen

Contactpersoon
Mevr. Chantal van Vianen

Telefoonnummer
 +31 (0)10-5111585

Kerstpakketten showroom
Industrieweg 112, 2651 BC Berkel en Rodenrijs

Email
chantal@kerstpakkettenwinkel.nl

Website
www.kerstpakkettenwinkel.nl

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Mijn locatie
Bereken route

kerstpakkettenwinkel berkel en rodenrijs