‘THEE MAALTIJD’ Kerstpakket

‘THEE MAALTIJD’ Kerstpakket

33,00

High Tea Kerstpakket

Een gezellige High Tea houden, ’s avonds tijdens kerst met vrienden of met de familie? Dat kan met dit mooie kerstpakket!

Gezellig Theetafel Kerstpakket

Met een werkende luxe waterkoker in de vorm van een theepot in dit kerstpakket is het makkelijk om heerlijke thee te zetten, samen met de bijgeleverde theezakjes van de smaken English Breakfast, Zwarte Thee en nog veel meer. Er zit zelfs een kopje met lepel bij, passend bij de rest van het kerstpakket. Houd er iemand van honing in de thee? Dat kan snel geregeld worden met de honinglepels die bij dit pakket horen. Even in de thee houden en klaar! Daarna nog even de waxinelichtjes in de metalen kerstboom-houder aansteken om een mooie sfeer te maken en de high tea is klaar om te beginnen.

Maar een High Tea is niet compleet zonder heerlijke hapjes natuurlijk. Gelukkig bevat dit pakket dan ook overheerlijke Praline bonbons, knapperige toast samen met hartige hummus en aioli spread, een grappige maar zeer smakelijke chocolade snor, en zoete koekjes en wafel bolletjes om de avond compleet te maken!

Kerstpakket Knus Momentje

Bevat de volgende artikelen:
– Tea Party waterkoker/theepot 0,8L
– Wit/zwarte beker met lepel
– Kerstboomhouder voor waxinelichtjes
– Organza zakje met waxinelichtjes
– Honinglepels 4×7 gr.
– Pepermunt balletjes 162 gr.
– Koekjes 130 gr.
– Praline bonbons 150 gr.
– Chocosnor op stokje 40gr.
– 3 smaken thee, 12×1,6 gr.
– Toast naturel 50 gr.
– Wafelbolletjes ham en kaas 50gr.
– Aioli 90 gr.
– Hummus gegrilde paprika 140 gr.

Dit kerstpakket komt incl. mooie kerstdoos op een prijs van €33,25 . De prijs van het kerstpakket is excl. BTW.

Wilt u producten toevoegen aan dit kerstpakket of er juist uithalen? Dat is geen probleem! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.