Online keuzecadeau met Feelingz

Online keuzecadeau met Feelingz

20,00

Feelingz; hét ultieme kerstgeschenk

Bent u op zoek naar een origineel kerstpakket waarmee u al uw medewerkers blij maakt? Door de steeds toenemende diversiteit onder medewerkers wordt het vinden van het juiste cadeau steeds lastiger. Kies daarom voor online keuzecadeau Feelingz en laat uw medewerkers hun eigen cadeau uitkiezen!

Uw medewerkers hebben de keuze uit de meest luxe A-merk producten, belevenissen, cadeau cards, goede doelen, wijn & spijs en zelfs traditionele kerstpakketten in één. Wat dacht u van een Rituals verzorgingspakket, een panini grill van Princess, tickets voor Pathé of een Douglas cadeau card? Er is voor ieder wat wils.

Een persoonlijk cadeau begint bij het geven

Om van het geefmoment iets bijzonders te maken, wordt Feelingz standaard geleverd in een luxe geschenkbox inclusief een gratis presentje. U heeft de keuze uit de Winterse, Feestelijke of Stijlvolle box. Wilt u liever zelf de afzender zijn? Ga dan voor maatwerk en laat de geschenkbox in geheel eigen (huis)stijl ontwerpen.

In de geschenkbox vinden uw medewerkers hun persoonlijke bestelcode, waarmee zij toegang krijgen tot de cadeau-website. Aan de website worden uw eigen bedrijfslogo, een persoonlijke welkomsttekst en leuke kersttips toegevoegd om de beleving van de medewerker compleet te maken. U kunt Feelingz uiteraard ook als eindejaarsgeschenk geven. In dat geval komen de kersttips te vervallen.

Vanaf € 20 tot elk gewenst budget

Feelingz is beschikbaar vanaf € 20 en met stappen van € 5 te verhogen tot ieder gewenst budget. Kiest u voor een vast bedrag, dan kunnen uw medewerkers één cadeau uitkiezen. Wanneer u het gekozen bedrag omzet in punten, kunnen uw medewerkers zelf kiezen of zij voor één of meerdere cadeaus gaan.

 

Benieuwd naar het assortiment?

Vraag geheel vrijblijvend een demo aan en bekijk het direct!

 

Categorie: Tag: