Kerstpakket- wine & chocolate

Kerstpakket- wine & chocolate

46,50

Opgelet chocoladeliefhebbers: je kan nu ook van chocola bij je wijn genieten. BRIX Chocolate for Wine. 4 Blends van de hoogste kwaliteit die onweerstaanbaar lekker zijn bij je favoriete wijn.

Inhoud:
Angel Tears rood: Een rode wijn die de meeste wijndrinkers lekker vinden. De Merlot in de wijn zorgt voor het soepele karakter, de Cabernet Sauvignon juist voor een beetje kracht zodat de wijn wel blijft uitdagen.
Angel Tears wit: De frisse stijl van deze sauvignon blanc kenmerkt zich door aangename zuren, een levendige smaak en een geur van vers gemaaid gras, buxus en citroen. De witte wijn van Angels tears is een echte allemans vriend.
Angel Tears Rosé: Dit is een goed uitgebalanceerde rosé wijn met een fruitige afdronk met een herkenning van aardbeien. Een echte rosé om tijdens een mooie zomerse dag van te genieten.
BRIX Classic Bar – Milk (46% cacao): De ‘Classic Bar’ is een robuust blok chocola van 227 gram. Optimaal lekker bij lichtere rode wijnen en dessertwijnen.
BRIX Classic Bar – Smooth (54%): De ‘Classic Bar’ is een robuust blok van 227 gram. Onweerstaanbaar bij zoete of bubbelende witte, of medium volle rode wijnen.
BRIX plank & mes: Een stevig plankje met het BRIX logo en een scherp mes waarmee je met gemak stukjes van het BRIX blok afsplijt. Enjoy! Het geheel wordt verpakt in een mooie bijpassende kerstdoos.

Opties:
Full colour kerstkaart met uw logo en/of tekst.
Per stuk verzenden verzorgen wij compleet voor u.

Categorie: Tag: