Kerstpakket ‘TIJDLOZE DAMESTAS’

Kerstpakket ‘TIJDLOZE DAMESTAS’

44,00

Kerstpakket Stijlvolle Tas

Je kunt het nieuwe jaar niet beter beginnen dan met dit mooie luxe Kerstpakket! Een prachtige tas, heerlijke Chenet en veel hapjes zullen zowel een kerst als een oudejaarsnacht geweldig maken!

Kerstpakket Sjieke Tas

De prachtige PU leren tas heeft een suéde uitstraling, en is lekker groot met een formaat van wel 35x38x10 centimeter, ook nog voorzien van een handig klein make-up tasje aan een riempje voor de kleinere spullen. U kan proosten op een spetterend nieuwjaar met deze Muscat Demisec van JP Chenet die in dit kerstpakket zit. De waxinelichtjes zullen branden voor een warme sfeer, met bijpassende servetten bij de hand voor al het lekkers in dit kerstpakket. Zoals de toast met Crème de Brie en Aioli, en zeker niet te vergeten de Kaas Bieslook Soesjes. En om weer iets frisser te worden voor het huiswaarts keren kunt u een kopje thee zetten voor de gasten, met de thee uit dit pakket en de overheerlijke bonbons erbij! Het nieuwe jaar wordt dus goed begonnen met dit luxe kerstpakket.

Oud en Nieuw Feest Kerstpakket

Dit pakket bevat het volgende:
– Tas PU leer maat 35 x 38 x 10 cm.
– 2 waxinelichten
– Thee 12 x 1,6 gr.
– Aioli 90 gr.
– Bonbons Praline 150 gr.
– Servetten 33 x 33 cm
– Toast naturel 90 gr.
– Creme de Brie 125 gr.
– Soesjes Kaas Bieslook 60 gr.
– JP Chenet Muscat Demisec 75 cl.

Dit kerstpakket komt incl. mooie kerstdoos op een prijs van € 43,60. De prijs van het kerstpakket is excl. BTW.

Wilt u producten toevoegen aan dit kerstpakket of er juist uithalen? Dat is geen probleem! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.