Kerstpakket ‘MODERNE TEIL’ Budget

Kerstpakket ‘MODERNE TEIL’ Budget

27,00

Stoere Tobbe Kerstpakket

Deze tobbe is een cadeau om te krijgen en goed gevuld met de lekkerst etenswaren waaronder chocolade, antipasti en serranoham.

Moderne Kuip Kerstpakket

Wat een leuke kuip in dit Kerstpakket , helemaal van deze tijd met die vlotte hengsels.
De Teil past in elk interieur. En dan is hij ook nog gevuld met allerlei lekkers, dat wil iedereen wel krijgen. Want in deze Teil zitten luxe Toast die met de Aioli een ware tractatie is , doop de Doritos die in dit pakket zit eens in de Aioli, een verrassende combinatie. Voor de Chocoladefans hebben we als verwennerij de Praline’s in dit Kerstpakket. De Appelsap is van hoge kwaliteit en past overal bij. Heerlijk in koude tijden zijn de Stoofpeertjes in dit Pakket. Trek in wat hartigs, dan is de Serranoham gerold om de Grissini wat voor u. Voor elk wat wils. En dan nog dit, bij elke feestelijke aangelegenheid mogen deze Party Poppers natuurlijk niet ontbreken. Door aan de onderkant te draaien, wordt de springveer aan de binnenkant geactiveerd. Daardoor worden goud- en zilverkleurige confetti sliertjes afgeschoten. Let op: DIT IS GEEN VUURWERK.
Uiteraard denken we ook mee met het milieu, niet moeilijk met deze
sterke en duurzame papieren rietjes in een feestelijk modern design! Deze rietjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en zeer gebruiksvriendelijk.

Een mooi pakket om je Feestdagen mee te beginnen.

Dit pakket bevat:
– Teil ovaal 30
– Toast 100 gram
– Aiolie 90 gram
– Appelsap 330 ml.
– Partypoppers 2 stuks
– Doritos sweet Chili Pepper 185 gram
– Serranoham 60 gram
– Grissini 100 gram
– Rietjes luxe van papier 20 stuks
– Luxe Chocolade Praline 125 gram
– Stoofpeertjes 375 gram

Dit kerstpakket komt incl. mooie kerstdoos op een prijs van €26,75. De prijs van het kerstpakket is excl. BTW.

Wilt u producten toevoegen aan dit kerstpakket of er juist uithalen? Dat is geen probleem! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.