Kerstpakket LED lamp

Kerstpakket LED lamp

39,50

Geef een lichtje in donkere dagen met een kerstpakket led lamp

De dagen voor 25 en 26 december worden niet voor niets de donkere dagen voor kerst genoemd, en wat is er nu leuker om daarop in te spelen met een kerstpakket led lamp? Op die manier geef je daadwerkelijk een beetje ‘licht’ aan je medewerker of zakenrelatie die je het pakket cadeau doet. Zo wordt het pakket niet alleen een blijk van waardering, maar is het ook een daadwerkelijk lichtpuntje voor de ontvanger.

Wat mag je verwachten van een kerstpakket led lamp?

Allereerst (en bij dit soort pakketten natuurlijk voornamelijk) draait het om het element van de LED-lampen. Denk dan bijvoorbeeld aan een luxe, zwarte LED-lamp op een trendy betonnen voet die zowel past bij een meer klassieke inrichting als bij een modern ingerichte woning. De lampen kunnen ook heel goed worden gebruikt als tuinverlichting of, als het weer zomer is, als extra lamp op het terras of de veranda. Naast de LED-lamp zitten er ook andere producten in dit soort pakketten. Vanzelfsprekend mag een mooie, rode wijn niet ontbreken tijdens de feestdagen en ook de meer traditionele ingrediënten voor een geslaagd kerstpakket zijn in het LED-pakket te vinden, zoals pasteitjes, chips, truffels, confiture, thee, koekjes en een cakerol. Dit alles wordt op een feestelijke manier verpakt, waardoor er ook daadwerkelijk een cadeaupakket weggegeven wordt.

Een kerstpakket met toegevoegde waarde

Het leuke aan een kerstpakket led lamp is niet alleen dat er een mooi cadeau wordt gegeven dat past bij de feestdagen, maar natuurlijk geeft het feit dat LED-lampen zuiniger zijn (ze gebruiken naar schatting zo’n tien keer minder elektriciteit dan een gewone lamp en daarbij worden ze niet heet, zoals wel het geval is bij andere lampen) en dus ook milieuvriendelijker, net even dat beetje extra aan dit bijzondere pakket.