Kerstpakket Italiaans

Kerstpakket Italiaans

39,25

Nagenieten van la dolce vita met het kerstpakket Italiaans

Even wegdromen van la dolce vita, maar dan gewoon thuis in Nederland is heel goed mogelijk met het heerlijke kerstpakket Italiaans. Je waant je zo weer in Italiaanse sferen met een prachtige cadeaumand die je helemaal terugbrengt naar het prachtige Piemonte, de natuurrijke en cultuurrijke streek in noord Italië.

Het kerstpakket Italiaans: een pakket boordevol specialiteiten

Wat mag je verwachten als je een kerstpakket met Italiaanse invloeden bestelt? Dat je je direct na het openen van de prachtige cadeaumand waant in het Italië van heerlijk geurende basilicum, verse pasta, dieprode wijnen en originele door ‘nonna’ (Italiaans voor ‘oma’) gemaakte spaghettisauzen. In het verspakket vind je onder meer een fijne Catine Frassino (een Italiaanse rode wijn) en een Terre Siciliane Cantine Frassino (een fijne witte wijn uit Italië). De wijnen kun je combineren met een salami of een Saporie Cotechino, een worst van kruidig varkensvlees. Natuurlijk mag een pastasaus niet in het pakket ontbreken, evenals linzen en minestronesoep, een ingrediënt en een gerecht die nauw verbonden zijn met Italië. Italië staat, naast de wijnen en het heerlijke ijs, natuurlijk bekend om de koffie. Daarom is in het verspakket ook een Italiaans pak koffie opgenomen. Het pakket wordt verpakt in een prachtige rieten mand, waardoor het echt een cadeau is om te krijgen. Bellissima!

Piemonte; een streek om verliefd op te worden

Veel van de producten uit de cadeaumand komen uit de streek Piemonte, de regio waar onder andere de bekende culturele stad Turijn te vinden is, de hoofdstad van Piemonte (en zelfs vroegere hoofdstad van Italië). Naast de schitterende, traditionele pleinen van Turijn staat Piemonte bekend om het heuvellandschap vol met wijngaarden. En natuurlijk om de toeristische trekpleister; het Lago Maggiore. Al deze sferen en invloeden vind je terug in de streekproducten van het kerstpakket Italiaans, waarmee je je even in Italië waant.