Kerstpakket Familie

Kerstpakket Familie

37,95

Kies voor een kerstpakket voor de hele familie

Het jaarlijkse uitpakken van het kerstpakket is een feest voor de hele familie, zeker als dat pakket het kerstpakket familie betreft. Dus met voor ieder wat wils. Tegenwoordig zijn er legio cadeaupakketten in allerlei soorten en maten en gericht op allerlei typen ontvangers en hun specifieke interesses. Soms lijkt het alsof de focus steeds meer begint te verschuiven naar de individuele interessegebieden van de ontvanger en zijn er pakketten toegespitst op de chocoladeliefhebber, de vegetariër of de (meer traditionele) wijnliefhebber. Maar de charme van een goed gevuld kerstpakket is juist dat het hele gezin hier wat aan heeft en er plezier aan kan beleven, niet alleen met de inhoud, maar ook met het uitpakken ervan.

Wat mag je verwachten van een kerstpakket familie?

Van een kerstpakket dat gericht is op een gezin of hele familie, mag je natuurlijk verwachten dat er lekker veel lekkers in zit en dat iedereen daarvan kan genieten. Dus een beetje zoet en hartig, gecombineerd met een lekker drankje en ingrediënten voor een fijne maaltijd waar het hele gezin van kan genieten. Denk bijvoorbeeld aan een pastamaaltijd, stokbroodjes om zelf af te bakken in de oven, thee en soepstengels, maar ook (natuurlijk, zou je bijna zeggen) een heerlijke reep chocolade en een fijne rode wijn. Daarnaast bevat een pakket dat zich richt op gezinnen ook flesjes cola en een lekkere zak drop.

Al genieten van het uitpakken

De voorpret van het kerstpakket familie begint natuurlijk al direct bij het uitpakken ervan. Het leukste is om dit ook echt met het hele gezin te doen en er eventueel een spelletje van te maken. Bijvoorbeeld door de traditionele kerstpakketdoos in te zetten als grabbelton, waar vanuit cadeaus mogen worden gegrabbeld, waarna de andere gezinsleden moeten raden wat eruit is gehaald.