Kerstpakket A merken

Kerstpakket A merken

48,95

Voorkeur voor luxe? Kies een kerstpakket A merken

Kerst staat voor gezelligheid, maar ook voor luxe en aandacht voor kwaliteit, hetgeen je kunt bereiken met een schitterend kerstpakket a merken vol met producten van de bekende merken. Het prachtige pakket staat garant voor een heerlijke smaakbeleving, en een feest der herkenning als al die heerlijke producten zijn uitgepakt en op tafel staan, klaar om de feestdagen te beginnen. Het pakket vol met producten van de beste kwaliteit is echt gericht op het hele gezin, met voor elk gezinslid wat wils. Kortom, een feest om uit te pakken en samen van te genieten.

Wat vind je in het kerstpakket A merken?

Natuurlijk bevat het kerstpakket een ruime selectie aan mooie producten van de grootste merken. Denk bijvoorbeeld aan Amstel, Coca Cola, Lay’s, Unox, Heinz en Bolletje, maar ook aan een bakmix van Koopmans om pannenkoeken te bakken met daarbij de welbekende en overheerlijke schenkstroop van het merk Van Gilse. Het pakket bevat voor ieder wat wils. Naast pannenkoekenmix met bijbehorende schenkstroop zitten er voor de meer hartige trek ook de welbekende ‘zoute stokjes’ (natuurlijk van Bolletje) in het pakket, en mag heerlijke tomatensoep van Unox natuurlijk niet ontbreken. Het kerstpakket vol A-merken is daarnaast prachtig ingepakt, waardoor het een waar cadeau is.

Maak eens een unboxingvideo

Tegenwoordig is de ‘unboxingvideo’ helemaal hot en wat is er nu leuker om een filmpje te maken van het uitpakken van je geweldige kerstpakket a merken? Het filmpje is een leuk aandenken voor jezelf, maar je kunt het ook plaatsen op bijvoorbeeld YouTube. Op die manier ziet ook de gever direct jouw enthousiaste reactie. Tegenwoordig zijn filmpjes van het ‘unboxen’ of uitpakken van (cadeau)pakketten een hot item op internet, dus waarom zou je dit niet doen bij het uitpakken van je kerstpakket, iets dat sowieso al een feestje is.