GreenGiftBox…Het eerste en enige echte duurzame keuzeconcept

GreenGiftBox…Het eerste en enige echte duurzame keuzeconcept

De GreenGiftBox staat voor cadeaus met een mooi verhaal. Wij bieden een mooie mix van duurzame geschenken waar je zelf een keuze uit kunt maken. Al onze cadeaus zijn gemaakt door mensen met een passie voor hun product en vertellen een verhaal. Onze geschenken zijn zorgvuldig samengesteld en zijn fairtrade of duurzaam geproduceerd, zijn circulair of zijn gemaakt van gerecycled materiaal. De webshop is eigentijds en gemaakt voor een breed publiek. Onze geschenken zijn zorgvuldig samengesteld en elk geschenk van GreenGiftBox staat voor aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, eigentijdse en hoogwaardige geschenken met een verhaal en cadeaus waar gever, ontvanger én maker blij van worden.

Wij zijn een Social Enterprise en onze missie is om het bedrijfsleven te helpen groener te worden op het gebied van geschenken en kerstpakketten. Ons grote doel is dat er in 2030 geen plastic meer is in onze branche dat niet gerecycled of herbruikt kan worden. Wij hebben een jarenlange ervaring in keuzeconcepten en werken graag met veelal kleine sociale bedrijven die een passie hebben voor hun product en ook graag met ons willen samenwerken. Wij kiezen niet zomaar producten uit maar wij zoeken uit waarom iets duurzaam is en hoe het bedrijf werkt. Als iemand roept duurzaam te zijn dan kijken wij verder dan dat. Wij vinden het belangrijk om samen te werken met andere sociale enterprises en bedrijven die bezig zijn met duurzaam, biologisch of groen.

Je kunt kiezen uit 4 prijscategorie t.w. € 25,- € 35,- € 50,- en € 70 euro incl. Btw, incl. Verzending op het huisadres. De webshop kan gepersonaliseerd worden.
Je kunt de codes op een persoonlijke manier uitreiken door een leuk geschenkje erbij te geven. Bijvoorbeeld door een voucher met een klein GreenGiftBoxje.

De code om in te loggen kun je vrijblijvend bij ons opvragen. Ga naar info@greengiftbox.nl of neem een kijkje op onze website www.greengiftbox.nl

Categorie: Tag: