Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakketten Gelderland

Kerstpakkettenplaza.nl

  Maak nu je afspraak

  Aanhef (verplicht):
  Mevr.Dhr.

  Naam: (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Telefoon

  Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

  Voorkeur tijdstip:
  OchtendMiddag

  Extra bericht of verzoek (optioneel)

  De grootste online-leverancier van luxe en originele kerstpakketten

  Kerstpakkettenplaza.nl is de grootste online-leverancier van luxe en originele kerstpakketten. Bij ons heeft u het grootste en beste overzicht van Nederland. Via onze site is het zeer eenvoudig om een vrijblijvende offerte voor het door u gewenste kerstpakket aan te vragen. Met uw aankoop steunt u automatisch en gratis uw Goede Doel; het Goede doelen kerstpakket.

  Kerstpakkettenplaza.nl: de combinatie van kwalitatief hoogstaande (eigen keuze) kerstpakketten en gratis uw Goede Doel steunen, dat geeft de garantie voor een origineel maatschappelijk verantwoord kerstpakket. Met een kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl is het automatisch duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen!

  HET GROOTSTE ASSORTIMENT KERSTPAKKETTEN VAN NEDERLAND

  Kerstpakkettenplaza.nl is een familiebedrijf dat zich bezig houdt met het samenstellen en vermarkten van kerstpakketten. In het jaar 2000 zijn wij gestart met het online verkopen van kerstpakketten. Met meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten mogen wij zeggen dat wij de grootste online kerstpakketten leverancier in Nederland zijn.
  Door onze jarenlange ervaring met het samenstellen van kerstpakketten en het bij elkaar brengen van Nederlands beste kerstpakketten op één platform, kunnen wij u een uitgebreid assortiment kerstgeschenken bieden. Dit complete kerstpakketten assortiment is samengesteld uit een selectie van Nederlands grootste en meest gerenommeerde kerstpakketten specialisten.

  ONLINE KERSTPAKKETTEN BESTELLEN

  Eenvoudig en indien gewenst zeer snel, kunt u alle kerstpakketten die er in Nederland toe doen bekijken en bestellen. De ervaring leert dat bezoekers graag eerst een vrijblijvende offerte wensen te ontvangen, daarom treft u een offertemodule op onze website aan. Het pakket, of de pakketten, van uw keuze kunt u eenvoudig laten offreren door deze in uw offertemandje te plaatsen. U zit dus nergens aan vast. U ontvangt de offerte per ommegaande per e-mail. Wanneer wij uw akkoord per mail ontvangen, heeft u de bestelling geplaatst. Niet alleen eenvoudig, maar ook snel en betrouwbaar!

  OP MAAT KERSTPAKKETTEN

  Mocht u wensen hebben ten aanzien van het samenstellen van een eigen kerstpakket, het zogeheten op maat kerstpakket, dan helpen wij u graag. Wij verzorgen kerstpakketten op maat zowel online (u ontvangt op basis van uw wensen een voorstel via e-mail) als offline (in onze showrooms).

  GOEDE DOELEN KERSTPAKKETTEN

  Kerstpakkettenplaza.nl, de leverancier die uw goede doel steunt!
  Kerstpakketten en Goede doelen zijn bij ons van meet af aan onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij hebben gekozen voor kwalitatief hoogwaardige kerstpakketten in combinatie met het steunen van uw Goede doel.
  Andere wensen m.b.t. uw kerstgeschenken 2019? Neem dan contact op met de medewerkers van onze klantenservice, zij helpen u graag verder. Wij wensen u veel plezier tijdens uw bezoek aan onze site en danken u op voorhand, óók uit naam van uw Goede doel.

  PAKKETVOORBEELDEN

  Swipe for more

  Kerstpakkettenplaza.nl


  Contactpersoon
  Dhr. M. Kokke

  Telefoonnummer
  +31 (0)24-3031166

  Kerstpakketten showroom
  Gildeplein 5,
  6606 AD Niftrik

  Email

  Website